Karşıyaka Belediye Konservatuarı’nın Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ile Çok Sesli Korosu Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda muhteşem bir Ata’yı Anma Konseri verdi. Konserin ilk bölümünü, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel de izledi. Bin kişilik salonun tamamının dolu olduğu konser boyunca izleyiciler şarkılara hep birlikte eşlik etti. Mihriban Sayın, Vildan Turan Akıncı ile Okşan Alparslan’ın yönetiminde Atatürk’ün sevdiği şarkıların da yer aldığı repertuarları ile alkış alan 3 Koro’ya “Efem” Türküsü’nde, Karşıyaka Belediyesi Halk Oyunları ekibinden 2 genç dansçı eşlik etti.

Coşkulu gece sürpriz bir finalle sona erdi. 3 koro, emekli öğretmen Mustafa Polat‘ın Andımız için yaptığı beste seslendirildi. Salonda bulunan bin kişinin hep bir ağızdan söylediği beste ayakta alkışlandı.

Alkışların uzun süre durmadığı “3 Koro’dan Ata’yı Anma Konseri”nin sonunda, koroların şefleri Mihriban Sayın, Vildan Turan Akıncı ile Okşan Alparslan’a Karşıyaka Belediye Meclis Üyeleri Birgül Çağrı, Sevgi Molva ve Aysel Aksoy çiçek vererek, teşekkür etti.