Türk tiyatrosunun en bilinen oyunlarından Kanlı Nigar, 15. Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında Gaziemir'de sahnelendi. 10 gün süren festivalde çocukların yanısıra aileleri de düşünen Gaziemir Belediyesi, Adım Tiyatrosu'nu Kanlı Nigar oyunu ile ilçeye davet etti. Festival Alanı'nda, açık havada kurulan tiyatro sahnesinde, ünlü oyuncular, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Ercüment Balakoğlu, Sümer Tilmaç, Soner Arıca, Umut Oğuz, Ebru Karaman, Hilmi Erdem, Ender Gülçiçek ve Hakkı Şahin, yaklaşık 2 bin kişiye Kanlı Nigar'ı sahneledi.

Ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın Kanlı Nigar'ı canlandırdığı oyun alkış yağmuruna tutuldu. Oyuncular; atama bekleyen öğretmenlerden, işsizlere, son dönemde yaşanan politikacı vatandaş diyaloglarından eğitim sistemi tartışmalarına kadar çok sayıda politik taşlamayla, seyirciye mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Narçın karakterini canlandıran Türk Pop Müziği'nin başarılı ismi Soner Arıca da, sahne performansı ile beğeni topladı, replik aralarında seslendirdiği kısa şarkılarla da Gaziemirliler'den büyük alkış aldı.  

Oyun sonunda Adım Tiyatrosu kurucusu Metin Karaman, serin havaya aldırmadan 1.5 saat süren oyunu kesintisiz izleyen Gaziemirliler'e teşekkür ederek, seyirciyi alkışladı. Gaziemir Belediyesi Meclis üyeleri Savaş Kapucu ve Fahri Ayan ise, oyunculara Gaziemir Belediyesi kursiyerleri tarafından yapılan ebru tablo hediye etti.