fullhdfilmizlepala içerisinde de altyazılı ve dublaj seçenekleriyle izlenebilecek olan bu filmde, ,insanlığın ilk sorusuna farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Kim tarafından meydana getirildiğimizi ifade ederek, farklı anlayışlara da bu yapım içerisinde yer verilebiliyor. Aynı zamanda da din ve bilim ilişkisi de bu film içinde baz alınan konulardan bir tanesi olarak görülebiliyor.
Ailen Prometheus Oyuncuları


Yaratık serisinin beşinci filminde yönetmen olarak yine Ridley Scott’u görebiliyoruz. Aynı zamanda da oyuncu kadrosuyla da göz dolduran bu yapım, geniş bit kitleye hitap edebilecek yapıda da kendini gösteriyor. Oyuncu kadrosu kapsamında da film izle doğrultusunda yöneldikleri de ifade edilebiliyor. Bilimkurgu, gizem ve macera türündeki bu yapımın içerisinde Noomi Rapace, Micheal Fassbender, Guy Pearce, Logan Marshall-Green ve Charlize Theron gibi isimleri de görebilmek mümkün olabiliyor. Her bir oyuncu Alien Prometheus içerisinde etkili performanslarıyla da gündemde kalabiliyor. Bu sayede de ilgi çeken bir film olarak da dikkatleri üzerine çekebiliyor.

Alien Prometheus Analizi


Alien Prometheus filmi, sık sık komedi filmleri kapsamında var olan projelerin beyazperdeye dahil edildiği dönemde bambaşka bir yapım olarak kendini gösterebiliyor. Bu sinema filminin 2012 yılına damga vuran yapımlar arasında yer aldığı da görülebiliyor. Ridley Scott’ın bakış açısıyla beraber etkili bir yapım olarak da göze çarpan Alien Prometheus, öte yandan herkesin izlemesi gereken yapımlar arasında da varlık gösterebiliyor. Bu sayede de etkili bir sinema filmi olarak da adından söz ettirebiliyor.