İnşasına başlanan Avrupanın en yüksek 5. ikiz kuleleri Folkart Towers ile İzmir'in yeni şehir merkezi ünvanını alacak Bayraklı'nın çehresini değiştirecek olan Folkart Yapı, İzmir'e yalnızca ekonomik anlamda değil kültür - sanat alanlarında da değer verdiğini her fırsatta gösteriyor. Volkan Severcan Tiyatrosu'nun çok beğenilen oyunu "BAVUL"  Folkart'ın desteği ile İzmir'li sanatseverlerle buluşuyor.

Volkan Severcan Tiyatrosu'nun gösterildiği salonlarda büyük beğeni toplayan oyunu "Bavul" bu Haftasonu İzmirli sanatseverlerle buluşuyor. Sam Bobrick'in eserinden , Ekin Tuncay Turan'ın dilimize çevirdiği ve Bora Severcan'ın Türkiye'ye uyarladığı "Baggage – Bavul", çeşitli olaylar yüzünden yaşamdan kopmuş bir grup yetişkinin hayata bağlanma çabalarını, gittikçe ağırlaşan "bir bavul dolusu dertten" kurtulma uğraşlarını oldukça neşeli ve komik bir dille anlatan, son yılların en keyifli eserlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Volkan Severcan, Melda Gür, Nuri Gökaşan ve Ayşen Gruda'nın sergilediği,  izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan "Bavul" tiyatro gösterisi, Folkart Yapı sponsorluğunda 29 Mayıs 2011 Pazar günü Konak Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu'nda 19:15'de başlayacak kokteyl ile birlikte İzmirliler için perdelerini açacak.

Tiyatroseverlerin bugüne kadar bütün gösterimlerine büyük ilgi gösterdiği "Bavul" İzmir'de perdelerini Folkart Yapı'nın sponsorluğu ile açıyor.