Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile beraber Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız,, Zerrin Sümer ve Erol Aksoy gibi özel bir kadroyu bir araya getiren BKM yapımı film İzmirlilerden tam not aldı.

İstanbul galasının ardından yola çıkan ekibi İzmirliler tarafından yoğun ilgiyle karşıladı. Ekibi görmek için Balçova Kipa Extra Avm’ye gelen seyirciler uzun sure oyuncularla fotoğraf çektirdi.

Gösterim öncesinde filmin senaristi Selçuk Aydemir ve  başrol oyuncularından Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever, Erol Aksoy ve Barış Yıldız izleyiciler ile sohbet etti. BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Başkanı Erhan Gölbey’de yaptığı konuşmada birbirinden değerli sanatçıları izmirde ağırlamaktan ötürü duyduğu mutluğu dile getirdi. Çok heyecanlı olduklarını dile getiren oyuncular sohbetin ardından basının sorularını yanıtladı. Son olarak İzmir Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Küçükkurt’ta film ekibine teşekkür belgesi takdim etti.

Filmi kahkahalar eşliğinde seyreden izleyiciler gösterim sonunda ekibi dakikalarca ayakta alkışladı.

 

Filmin Konusu:

Sivas'ta bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar...

İmece usulü bir düğün yapmaya kalkışan 4 kafadarın hikayesinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun başrolleri paylaşıyor.

Zerrin Sümer, Kemal İnci, Burak Satıbol, Korhan Herduran, Yeliz Kuvancı, Cemil Şahin, Erol Aksoy, Basri Albayrak, Kebire Tokur, Reyhan İlhan, Toygun Ateş gibi dev bir kadrosu bulunan film, sürpriz konuklara da sahip!