Törende konuşma yapan EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Ertürk, "En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. En büyük ümidimiz sizsiniz" dedi.
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), üniversiteden mezun olan bursiyerlerine 20 Mayıs Cuma günü saat 17.00'da EÇEV Merkez şubede Berat Töreni düzenledi. Törende Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Murat Tuncay, mezun olan öğrenciler ile deneyimlerini paylaştı. Murat Tuncay, "Üniversitede hep olması gerekenler öğretilir; ama hayat olup bitenlerdir. O yüzden okulu bitirince panik olursunuz. Fakat olması gerekenler de bir yerde pişmesi gerekiyor. Bu da üniversite" dedi. Artık bu yeni evrede onlardan sürekli bir şeyler isteneceğini belirten Tuncay, EÇEV'li gençlere kendilerini kanıtlamaları gerektiğini ifade etti.

EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Ertürk, "En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. En büyük ümidimiz sizsiniz" diye konuştu.
Bursiyerlerden Ferhat Öztürk, EÇEV'den aldığı eğitimle farkındalık kazandığını, verilen seminerler ile çok geliştiğini ve artık başka insanlara da öğrendiklerini anlatabileceğine inandığını söyledi. Bursiyer Ali Çakmak ise hayatını birkaç cümlede özetleyecek olsa kesinlikle EÇEV'den bahsedeceğini dile belirtti.
Konuşmaların ardından mezun öğrencilere temsili diplomaları verildi ve EÇEV pastası coşkuyla kesildi.