Kiralık katil iddiası:'İzmir'i Karıştıran, Tavukçular Kralıyla Yasak Aşk' Kiralık katil iddiası:'İzmir'i Karıştıran, Tavukçular Kralıyla Yasak Aşk'
İsmail Öztürk
1975 yılında doğdu. 2001’de Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2007 yılında D.E.Ü Sos. Bil. Fak. İslam Tarihi ve Sanatları Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 1995 yılında Hattat Yard. Doç.Dr. Hüseyin Öksüz’ün öğrencisi oldu. Sırasıyla Rik’a, Sülüs-Nesih, Divani ve İcaze yazılarını meşk etti. 2003 yılında Sülüs–Nesih yazılarından icazet aldı.

Pınar Kara
1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Tezhip Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Aynı yıl D.E.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsü Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine başladı ve 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Sema Nakışhanesi’nde tezhip üzerine stajını tamamladı. Ebru sanatı üzerine 2006 yılında Nuri Pınar Yıldırım Ebru Atölyesi’nde başladı. Geleneksel sanatlar üzerine çalışmalarını İzmir’de sürdürüyor.

Haluk Kürkçüoğlu
2002 yılında ebru sanatı ile tanıştı. 2005 yılında Muhittin Tamay ile katı konusunda istişare ederek katıyı icra etmeye başladı. Bugüne kadar Manisa ve İzmir çevresinde kişisel ve karma olmak üzere çeşitli sergilere katıldı. Çalışmalarını atölyesinde açtığı kurslarda ve sergilerde sürdürüyor.