Son günlerde bir kaç haber platformunda gördüğümüz mp3 download sitesinden biz de bahsetmek istedik öncelikle şunu belirtmek isteriz ki övüldüğü kadar varmış en son çıkan 20 sanatçının 20 albümünü (şarkı) kontrol ettik ve hepsi Guncelmp3indir de mevcuttu en önemlisi de bu şarkıları mobil cihazlara uygun olarak mp3 indir formatında yayınlıyorlar.

Web sitenin özelliklerini saymakla bitiremeyiz ama önemli bir kaç husus üzerinde durmak istiyorum, Playlist Dinle bölümü yapmışlar hit sanatçıların en iyi şarkılarını bir araya toplayarak kullanıcıların kolay şekilde dinlemelerini sağlıyorlar. Reyting'i yüksek dizilerin örneğin: Diriliş Ertuğrul v.s dizi müziklerinden en çok indirilenleri tek başlıkta toplayarak hem kaliteyi hem kolaylığı hedeflemişler, ne diyelim emek verilmiş bize de tebrik etmek düşer.

Eminim ki ofiste çalışırken çoğumuzun kulağında kulaklık, radyo açık, müzik ruhun gıdasıdır felsefesini benimsemiş olarak işlerimizi yapıyoruz, guncelmp3indir.com bu konuya da çözüm bulmuş görünüyor Canlı Radyo Dinle özelliği siteye eklenmiş ve her radyoyu atmamışlar kalitesiz bir görünüm yok en çok dinlenen radyoları ekleyerek mobil kullanıcıları yormadan tek tıkla dinleme imkanı sunuyorlar. Sıkı durun bu söyleyeceğim özelliğe sizlerde inanmayacaksınız iletişim bölümünden şarkı veya albüm isteğinde bulunursanız kullanıcı memnuniyeti için o istediğiniz içeriği bir şekilde temin ediyorlar ve sizlere mail yoluyla bilgi veriyorlar.

Gelelim yaptığımız incelemenin sonuna, emek vermişler, sürekli güncel tutuyorlar, bilindik sanatçıların geçmişten günümüze kadar çıkardıkları albümleri arşiv olarak eklemişler her kesimden dinleyicinin her tür müziği bulabileceği bir platform haline getirmişler. Türkçe müziğin yanı sıra İngilizce, Fransızca, Kürtçe ve daha aklıma gelmeyen binlercesi, Türk Sanat Müziğinden Rap sanatçıların en hit parçalarına kadar tamamı mevcut.

Gözüme çarpan bir diğer detay şöyle, eskiden müzik dinleyicileri belirli sanatçılar dışında kimseyi dinlemezlerdi. Örnek verecek olursak Arabesk dinleyicileri Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, Bergen dinlerken Pop şarkı dinleyenler Tarkan, Bendeniz, Hakan Peker ve buna benzer bilindik şarkıcılar dinlenirdi. Guncelmp3indir'in hit listesine baktığımda Nigar Muharrem, Muşta, Serkan Kaya, Nahide Babashli, Ezhel, Engincan, Jennie, Samet Burak ay, Aleyna Tilki, Kahraman Deniz, Gülşen, Reynmen gibi %90'ı yeni trend sanatçılardan oluşuyor. Şarkılar eklenirken şarkı sözleri hemen alt kısmına atılıyor eseri dinlerken sözlerini de gözünüzle takip edebiliyorsunuz.

Açık konuşmak gerekirse müzikle ilgiliyim piyasadaki müzik sitelerinin hepsini gezdim farklı olan veya en kaliteli olanını bulmak ve benim gibi şarkı, türkü hastası olanların faydalanması için paylaşımda bulunmak istedim. Umarım beğenirsiniz.