İzmir’deki Sahne Tozu Tiyatrosu'nun kursiyerleri Haldun Dormen ile buluştu. Tiyatronun kendi adının verildiği sahnesinde büyüklü- küçüklü tiyatrocu adaylarıyla bir araya gelen Haldun Dormen oyuncu adaylarının sorularını yanıtladı. Öğrencilerin oyunculukla ilgili sorularını özellikle televizyon dizilerini göz önünde bulundurarak yanıtlayan Dormen, bu dizilerde oynalanların çoğunun 'oyuncu' olmadığını savundu. "Ben oldum" şımarıklığına kapılanların büyük bölümünün bir süre sonra yok olduğunu belirten Dormen, şöyle konuştu:

"Biliyorsunuz çoğu oyuncu gibi Kıvanç Tatlıtuğ da yakışıklılığı nedeniyle dizilere adım atanlardan. Tiyatro, ya da oyunculuk eğitimi olmamasına karşın, 'Ben Oldum' diye bir ifadeye sarılmadı. Yakışıklılığının ardına saklanmadı. Oynadığı her dizinin her bölümü adeta okul niteliği taşıdı. Oyunculuk alanında kariyerine kariyer ekledi. Kurt Seyt ve Shura da bu konudaki kalitesinin mührüdür."

Dormen, 3 saat süren söyleşi boyunca özellikle 8-12 yaş civarındaki kursiyerlerin Muhsin Ertuğrul ve geçmişteki usta tiyatrocularla ilgili soruları karşısında şaşırdı.  Muhsin Ertuğrul’un soru olarak gelmesinin kendisini inanılmaz mutlu ettiğini dile getiren Dormen, "Bugün Avrupa çapında çok tiyatromuz ve oyunumuzun varlığı çok iyi bir tiyatro adamı olan Muhsin Ertuğrul sayesinde gerçekleşti" dedi.

Dormen, bu güne kadar oynadığı oyunlar arasında en sevdiği rolün 'Şahane Züğürtler' oyunundaki rolü olduğunu da söyledi.

Dormun Sahne Tozu tiyatrosunun kurucusu M. Çağlar İşgören’i da kutlarken, "Bence müthiş bir mucize yarattı. İzmir'in tam göbeğinde böyle bir tiyatroyu elde etmek çok zor bir iş. İnadı ve azmiyle etrafındaki siz gençlerin yardımıyla yaptı. Hep birlikte bunu başardınız" dedi.