İnci Holding işbirliği ile gerçekleşecek olan ve saat 20.30’da başlayacak olan konseri 20.yüzyıl müziğinde uzmanlaşmış olan İtalyan şef Stefano Mazzoleni yönetirken, soprano Tülay Uyar konsere solist olarak katılacak. Konserde N.Rota’nın  "The Godfather Suite", N.Rota   "Film Müzikleri Amarcord Casonova, La Dolce vita" ve E. Morricone’nin   "Film Müzikleri ve unutulmaz western müziği Medley" parçaları seslendirilecek.

Stefano Mazzoleni(ŞEF)

20. yüzyıl müziğinde uzmanlaşmış olan orkestra şefi Stefano Mazzoleni; piyano, kontrbas, koro müziği, koro şefliği ve Fiosole Müzik Okulu’nda kompozisyon ve Viyana Müzik Yüksek Okulu’nda orkestra şefliği çalışmıştır. Avrupa, Japonya, Çin, ABD, Orta ve Güney Afrika’da pek çok önemli orkestraları yöneten Mazolleni; Padova Orkestrası, Veneto Filarmoni, Citta di Ferrara Orkestrası, Napoli Bölge Orkestrası, Bari Senfoni, Sapporo Senfoni, Pekin Senfoni, Hong Kong Yeni Filarmoni, Kaohsiung Senfoni, Buenos Aires Teatro Colon Ulusal Senfoni Orkestrası, Meksika Filarmoni, Colombia Senfoni, Güney Arkansas Senfoni, St. Martin in the Fields oda orkestrası, Moskova Çağdaş Müzik Orkestrası, Zagreb Radyo Televizyon Senfoni Orkestrası, Havana Ulusal Senfoni Orkestrası gibi orkestraları yönetmiştir. 2001’de Mario Gusella Uluslararası Şeflik Yarışması'nda ve 2002’de Mario del Monaco Uluslararası Opera Yarışması'nda jüri üyesi olan Mazzoleni halen İtalya Lecce Konservatuarı Orkestra Şefliği bölümü öğretmenliği ve orkestra şefliği görevlerini yürütmektedir.


Tülay Uyar(Soprano)

Güzel Sanatlar Lisesi Piyano Bölümü’nde okurken müzikallerde de oynadı. Sesinin güzelliği fark edilincei ses yarışmasına katılarak birinci oldu.

Devlet Sanatçısı Suna Korat’dan  özel dersler alan Tülay Uyar, Bilkent Üniversitesinden mezun oldu. Viyana Müzik Akademisi'nden burs kazanarak okuyan sanatçı daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayarak İstanbul Devlet Opera ve balesi’nde çalışmaya başladı.

Salzburg, Londra, Köln ve farklı ülkelerde çok değerli öğretmenlerden eğitim alan Tülay Uyar, Londra ve İtalya'da da kurslara katıldı.Yurt dışında 35'ten fazla ülkede konser verdi. 2003 yılında Taksim ve Zekeriyaköy'de okullar açarak müzik eğitimleri vermeye başladı.

Seslendirme de yapan sanatçı, Walt Disney şarkılarının hemen hemen tamamını seslendirmekte, bunun yanı sıra Londra'da Albüm çalışması da yapmaktadır. Albümü, Londra'nın en önemli müzik mağazası olan Dress Circle’da, 2011 Ocak ayı sonrasında satışa çıktı.