2014 yılı içerisinde kış ve yaz olmak üzere iki konser vermeyi planlayan koro, bunlardan ilkini 'Neşe-i Muhabbet' konseri adı altında Atatürk Kültür Merkezi'nde çok sayıda izleyicinin katılımıyla başarıyla gerçekleştirdi. Topluluk konserinde koro ve solist olarak birbirinden zor eserleri seslendirerek seyircinin büyük beğenisini kazandı, alkış aldı.

İzmirgaz çalışanları, doğalgaz aboneleri ve amatör müzikseverleri bir araya getiren koro, iki bölümden oluşan konserinde eski ve yeni eserleri başarıyla seslendirerek izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Çocuk korosu sürprizi

Gecenin sürprizi ise İzmirgaz çalışanlarının çocuklarının oluşturduğu çocuk korosu oldu. Konser için uzun süredir hazırlık yapan minikler şarkılarını seyircilerin alkışları eşliğinde başarıyla seslendirdi.  Gecenin sonunda koroya katkılarından dolayı şef Akif Özüşen'e teşekkür plaketi veren İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, "Bu konserde koromuzun 2011'den bu güne önemli mesafeler kat etiğini görüyorum. Sosyal sorumluluk projelerimizin bir parçası olarak başlattığımız koromuz, yıllar içinde kendi kimliğine kavuşarak İzmir'de konserleri takip edilen ve büyük salonları rahatlıkla doldurabilen bir koro haline gelmiştir. Bu akşam bu salonu dolduran müzik severler bunun kanıtıdır.  Başta korumuzun değerli şefi Sayın Akif Özüşen olmak üzere koro üyelerimize ve bizleri yalnız bırakmayarak bu akşam salonu dolduran İzmirlilere teşekkür ediyorum" dedi. Koro geceyi, seyircilerin de katılımıyla Onuncu Yıl Marşı'nı seslendirerek tamamladı.