İzmir, son zamanlarda pek çok dizi film ekibini ağırlarken şimdi de bir sinema filminin platosu olacak. Çekimleri 2012 Haziran ayının ikinci haftası başlayıp Temmuz ayı sonunda sona erecek olan film ile İzmir'in tanıtımı amaçlanıyor. Aslen İzmirli olan yapımcı ve yönetmen N. Can Tokacı, tamamen İzmir'i ve İzmir'in güzelliklerin beyaz perdeye taşımak istediğini anlattı.

'Herkese Evet' filminin oyuncularının ünlü isimler olduğunu ama sözleşmeleri yapılmadığı için ismleri henüz açıklayamayacağını belirten Tokacı, "Ben aslen İzmirliyim ve memleketime aşığım. Bu proje ile İzmir'i çok daha iyi şekilde tanıtmak istiyorum. İzmir'de film çekmek daha zor. İstanbul'dan gelecek ekibin konaklama ve ulaşım sorunlarını sporsorlar aracılığıyla çözmek istiyorum. Belediyeler, İzmir Ticaret Odası, İzmir'in tanıtımıyla kendi tanıtımını yapmak isteyen firmalardan destek bekliyorum. Görüşmelerim sürüyor. İzmir'i tanıtımı konusundaki haklı mücadelemden asla vazgeçmeyeciğim. Nasıl ben memleketimin güzelliklerini bu zorlu imkanlarım doğrultusunda beyaz perdeye yansıtmak için mücadele ediyorsam bu mücadelemde kişi ve kurumların yanımda olmalarını istiyorum. Mesela EXPO konusunu bile işleyeceğim" dedi.

Filmin hikayesi şöyle:

Hikaye genel olarak 25-35 yaşlarında bir grup gencin hayatlarının, arkadaşlık ve aşk ilişkilerinin etrafında dönen bir gençlik hikayesidir. Hikayedeki karakterler A plus gelir düzeyine sahiptirler. Hangi mekana gittikleri, ne giydikleri, ne yedikleri, ne yaptıkları herkes tarafından çok konuşulacaktır. Modayı yakından takip eden kişiler aynı zamanda teknolojiyi de yakından takip ediyorlar. Cep telefonları, laptopları ellerinden düşmüyor. Onlar yaşam tarzları ve ışıltılı hayatları ile gündemi ve trendleri belirlerken bir yandan arkadaşlık, dostluk, masumiyet aşk ve ihanet gibi kavramlar bu ilişkiler örgüsü içinde sorgulanıyor.