Usta oyuncu Haldun Dormen süpervizörlüğünde, M. Çağlar İşgören yönetmenliğinde Selçuklularla buluşan Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları, "Kanlı Nigar" oyunu ile sanatseverlere oldukça keyifli bir gece yaşattılar.
Sadık Şendil tarafından yazılan iki perdelik tarihsel komedi oyun Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu'nda sergilendi. Oyunu eşi Ayşen Bakıcı ve oğlu Uğur Bakıcı ile izleyen Başkan Bakıcı, oyundan büyük keyif aldığını belirtti. Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Dr. Bülent Cinel, Atilla Aksoy'un da izlediği oyun, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
 
Sanatçılara teşekkür

Oyun sonunda tüm oyuncu kadrosunu tebrik eden ve bu güzel oyun için teşekkür eden Başkan Bakıcı, "Gerçekten çok önemli ve büyük bir başarı bu anlamda tüm oyuncularımızla gurur duydum. Bana bu duyguları yaşattıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çok daha önemlisi, büyük usta tiyatrocu Haldun Dormen ve Göksel Kortay'a bizi burada bir araya getirip, bu oyunla buluşturdukları için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Selçuk halkına bu güzel ilgiden dolayı teşekkür eden ve Selçuk'ta harika bir gün geçirdiğini belirten usta Tiyatrocu Haldun Dormen, Selçuk'a daha önce de geldiğini, Meryemana ve Şirince'yi çok kez ziyaret ettiğini, bu anlamda Selçuk'u çok sevdiğini söyledi. 


Havutçulu hizmet binası açıldı

Selçuk Belediyesi, Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde açtığı hizmet birimlerine bir yenisini daha ekledi, Çamlık Mahallesi'nden sonra Havutçulu Mahallesi'nde Belediye Hizmet birimi açıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ve belediye yetkililerinin de bulunduğu törende açılış kurdelesini kadınlarla birlikte kesti. Hizmet Birimleriyle vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı faydalanacağını belirten Başkan Bakıcı, "Herkes belediye hizmetlerinden 'yerinde hizmet' harekatıyla faydalanacak. Uzak olan ilçelerdeki vatandaşlarımız bulundukları bölgelerde işlerini rahatlıkla yapabilecek" dedi.

Personel Havutçulu'dan

Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Dr. Bülent Cinel, Atilla Aksoy, daire amirleri, Havutçulu Mahallesi Muhtarı Şener Ulu ve mahalle sakinlerinin katıldığı törende Başkan Bakıcı hizmet birimlerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bakıcı, "Belediyelerin alanlarının genişlemesi nedeniyle merkezden biraz daha uzakta olan yerleşim alanlarının belediye ile olan işlerini yerinde karşılamak için kurduklarını açıkladı. Kadın Akademisi, Mahalle Muhtarı odası ve hizmet biriminin aynı bina içerisinde mevcutlandırıldığını belirten Bakıcı, "Mahalle muhtarımız da çalışmalarıyla birçok hizmetin yerine getirilmesinde katkı koyacaktır. Bu da önemli bir koordinasyon ve işbirliği olacaktır. Havutçulu Mahallesi'nde ikamet eden sakinlerimiz belediye işlerini kısa sürede çözüme kavuşturacaktır. Açtığımız Hizmet Birimlerinde personelimizi de aynı mahalleden edinerek, iş olanakları da sunacağız" diye konuştu.