TRT İzmir Radyosu'nun başarılı spikeri Murat Can Canbay'ın sunumunu üstlendiği gece de 12 finalist dereceye girebilmek için en iyi esprilerini yapmak için kıyasıya yarıştı.

50 kişinin katıldığı ve ön eleme jürisi tarafından değerlendirilerek son 12 kişi içine giren finalistler, geceye katılan konuklara esprileriyle keyifli anlar yaşattılar. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, genç dostu belediye olarak gençlere yönelik projelerin yaşama geçirildiğini belirtti. Gençler tarafından çok büyük ilgi gören bu tür yarışmalara talep geldiği sürece destek vereceklerini ifade eden Başkan Tartan tüm finalistlere başarı diledi.

Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Film Tasarımı Bölümü Yrd. Doç. Dr. Onur Çakaloz, Yapımcı-Yönetmen Sinan Çetin, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Mustafa Üstündağ, İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Hülya Savaş, Tiyatro ve Sinema Oyuncu Erkan Köse'nin jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmanın üçüncüsü Mehmet Savat 2 bin TL, ikincisi Oktay Kaya 3 bin TL ve birincisi Emrah Bari ise 5 bin TL ödülün sahibi oldu.

Projesini Okumuş Adamlar Fikir Atölyesi'nin gerçekleştirdiği ve Konak Belediyesi'nin hayata geçirdiği yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Hülya Savaş, Onur Çakaloz ve Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak verdi.

Yarışma sonunda 'Yetenek Sizsiniz' adlı televizyon programında performanslarıyla ilgi gören Dans İzmir Ritim Grubu sahne alarak konukları coşturdu.