16. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında Murat Boz, Fettah Can, Kolpa, Fondip, Gülşen konserleriyle gönüllerince eğlenen Gaziemirliler, Model konseriyle coşkuyu zirveye taşıdılar. Son yıllarda çıkardığı albümlerle müzik piyasasını hızlı bir giriş yapan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Model, sahne şovu, müzikleri ve samimi tavırlarıyla alanı dolduran binlerce hayranının gönlünü bir kez daha çaldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde seyircilerde Model’in danslarına ve şarkılarına eşlik ettiler.

 İzmir’de olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını dile getiren Model grubu vokalisti Fatma Turgut, “İzmir’in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Biz İzmir’den yola çıkarak hayallerimizin peşinden İstanbul’a gittik. Bizi siz İzmirlilerle buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” diyerek grubun duygularını dile getirdi.

Sahneye çıkarak Model’ e Nar ve çiçek hediye ederek, teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol şunları söyledi: “Cumhuriyet’in bekçileri, geleceğin sahipleri siz gençler, Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkarak, milli bayramları coşkuyla kutlayacaksınız.” 

Samimi tavırları ve seyirciyle kurduğu iletişimle seyirciden tam not alan Model, sevgilisiyle küs olan seyirciden, sevgilisinin telefon numarasını aldı, konser esnasında arayarak sohbet etti, şarkılarını dinletti. Model’in bu sürprizi karşısında seyirci şaşkınlığını gizleyemedi. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ve birbirinden güzel şarkılarını arka arkaya seslendiren Model, yoğun istek üzerine Pembe Mezarlık isimli şarkısını ikinci kez seslendirdikten sonra konserine son verdi.