İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Nisan ayında da önemli kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Şovlarıyla dünyada adından söz ettiren Igudesman&Joo ikilisi, 1 Nisan Pazar Günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde konser verecek. 3 Nisan Salı günü ise Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin üç ünlü sopranosu Funda Ateşoğlu, Çiğdem Önol ve Esin Talın’dan oluşan Anatolian Sopranos, yine Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İzmirlilerle buluşacak. 

 
Eşsiz bir şova hazırlanın

Komediyi, klasik müzik ve popüler kültür ile birleştiren Aleksey Igudesman (keman) ve Hyung Ki Joo (piyona) ikilisi, İzmirlilere eşsiz ve eğlenceli bir şov sunmaya hazırlanıyor. Tüm dünyada fırtına gibi esen ikilinin Youtube’da 28 milyon hit toplayan klipleri, birçok ülke televizyonunda da yayınlandı.

Igudesman ve Ki Joo’nun 1 Nisan Pazar günü saat 20.00’da Büyük Salon’da gerçekleştirileceği konserin biletleri tam 10 TL, öğrenci ise 5 TL. olarak belirlendi.

3 Nisan Pazar günü saat 20.00’da Küçük Salon’da sahne alacak olan Anatolian Sopranos grubu ise seslendireceği aryalar, müzikaller, operetler, türküler ve Türk Sanat Müziği eserleri ile İzmirlilere keyifli dakikalar yaşatacak. Bu konserin biletleri ise tam 5 TL., öğrenci ise 3 TL. olarak satışa sunulacak. Biletler Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ve İzmir Sanat gişeleri ile  www.izmir.bel.tr/Kultursanat, http://aassm.org.tr/ adreslerinden temin edilebilir.