Karabağlar Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan, ilçenin de kaderini değiştirecek Uzundere Rekreasyon Alanı'ndaki konser, 1 Mayıs Salı günü saat 19.30'da başlayacak. Onur Akın'ı Karabağlarlılarla biraraya getirecek etkinlikte, Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi'nin halk oyunları ekibi de gösteri yapacak. Murat Mengirkaon'un konserinin ardından sahne alacak Onur Akın, şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ulaşım desteği

Halka açık ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik için, Karabağlar Belediyesi önünden, Üçyol Minübüs Durağı'ndan, Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri önünden, Limontepe Semt Merkezi'nden, Aydın Mahallesi Sosyal Yardım Masası önünden, Mimkent Şehit Gürcan Ulucan Spor Tesisleri önünden ve ilçenin değişik noktalarından etkinlik alanına otobüsler kaldırılacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, "Halkımızı Uzundere'de görmek, 1 Mayıs coşkusunu birlikte yaşamak istiyorum. 230 bin metrekare alan üzerinde hayat bulan Uzundere Rekreasyon Alanı projesi bizim gözbebeğimiz ve yazın halkın en önemli dinlence mekanı olacak. Projenin alt yapı yatırımlarını tamamladık, ağaç ve fidan dikimlerini yaptık, seyir teraslarını düzenliyoruz. Havuz, göletlerin yapımına başlayacağız. Bu önemli projenin ilk bölümlerinin tamamlanmasını Onur Akın'ın vereceği etkinlikle kutlayacağız" dedi.