1932 yılında ilk defa seyirci ile buluşan ve beyazperde de önemli bir başarı elde eden mumya filmi, sevenleri ile 1999 yılında tekrar buluşarak beyaz perdeye taşındı. İlk başarısından da üstün bir başarı elde bu serinin başlangıcı ile filmin devamı geldi. Sırası ile 1999 yılında seyirci ile buluşan film, daha sonra 2013 yılında serinin devamı olarak beyazperdeye taşındı ve son olarak da The Mummy olarak ekranlara gelen film büyük ilgi gördü. Sizde The Mummy Türkçe dublaj izle ile filmi keyifle izleyebilir ve aksiyon dolu film sayesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

2017 Serisi Film Oldukça İlgi Gördü

Son olarak da 2017 yılında izleyici ile buluşan ve kaliteli bir film olarak seyirci ile buluşan film sevenleri ve hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Binlerce yıldır gömülü olan hazineleri ve sırları keşfetmek isteyen kahramanlarımızı zorlu bir süreç beklemektedir. Askeri kalkışma sonrasında yaşananlar nedeni ile tesadüfen unutulan binlerce yıllık mezar bulunduktan sonra ruhu uyuyan mumyanın uyanması ile film farklı bir boyuta gider. İzleyiciyi heyecanlandıran efektleri ile büyük beğeni kazanan filmde ünlü oyuncuların da yer alması filme ayrı bir kalite katmıştır. Yönetmenі Andrés Muschiettiyi olan filmin oyuncu kadrosu ise kaliteli isimlerden oluşmaktadır. Senaryosunu ise Billy Raу The Hunger Gаmes, Jon Spaiths Prоmetheus üstlendiği film görsel kalitesi ile sizi de filme bağlayacak.  İnternet üzerinden türkçe dublaj film izle seçenegi ile bu filmi ister sevdiklerinizle isterseniz de tek başınıza keyifle izleyebilirsiniz. Film eleştirmenleri tarafından merakla beklenen film büyük beğeni alarak övgü ile karşılanmıştır.

Uyuyan Ruhun Uyanması İle İnsanlık Tehdit Altındadır

Vakitsiz bir şekilde askeri ayaklanma sonucunda uyanan ruhu tekrar uyutmak ise hiç de kolay olmayacaktır. Uyuyan ruhun uyanması ile görsel zenginlikleri izleyiciye buluşturan Mumya filmi izleyici için uyanması ile başlar. Mumya uyanması ile birlikte insanlığa karşı öfke kusmakta ve büyük felaketleri başlatmaktadır. Tüm film boyunca aksiyon il iç içe olacağınız olağan üstü bu filmin fragmanlarını izlediğinizde ne kadar kaliteli olduğunu göreceksiniz. Askeri kalkışma sonrasında yaşanan gelişmelerin ışığında tesadüf eseri ortaya çıkan ve binlerce yıllık mezarda yatan mumyanın ruhu uyurken, merak ve yapılan hatalar nedeni ile uykusundan uyanması ile başlar. Yaşanan bu gelişme sonrasın da ise uykudan uyanan mumya etrafında ki tüm insanları yok etmek ister. Tüm bu gelişmelerin devamında ise uykudan uyuyan mumyanın tekrar nasıl uyutulması gerekliği ile ilgili yaşananlar sizleri ekrana bağlayacak. Döneminin en iyi filmleri arasında gösterilen The Mummy filmini izlerken gerilecek ve heyecan dolu dakikalar yaşayacaksınız. Soluksuz izleyeceğiniz ve kesinlikle izlenmesi gereken filmlerin arasında yer alan filmi evinizde keyifle izlemek isterseniz, 1080p film izle ile izleyebilirsiniz.

Kaynak; https://www.guncelfilm.net/