Türkiye’deki oteller ve yerel şirketlerle iş bağlantıları yapmaları için Rusya’daki bir turizm şirketi müdürünün yanında çalışan iki menajeri Türkiye’ye göndermesini konu alan filmde, müdür ayrıca onların orada iş yapmak yerine keyif çatmamaları için yanlarına 3 çocuğunu da veriyor. İşlerini kaybetmemeleri için Alman turizm şirketlerinin önüne geçecek bir anlaşma imzalamaları da gereken menajerlerin başları haylaz çocukların yaptıkları ile dertten kurtulmuyor. Sonunda genç turizmciler işi bırakıp çocuklara dadılık yapmaya başlarken, sergilenen kötü davranışlar nedeniyle de Antalya’daki otelden atılıyor.

Film başrol oyuncularından Nikolay Naumov, Perm şehrindeki film galasında yaptığı açıklamada böyle bir filmin çekilmesinin amacının Türkiye’ye giden Ruslar'ın ne kadar kötü bir davranış sergilediklerini görmeleri ve fark etmeleri olduğunu söyledi. Naumov, sadece Ruslar'ın kendileri hakkında en iyi ironiyi yapabileceklerini ve rencide etmeden yapılan yanlış davranışları tiye alabildiklerini ekledi.

Filmin özel gösterimlerini veya tanıtım görüntülerini şizleyen Ruslar, şimdiden forum sayfalarına film ile ilgili yorum yağdırmaya başladı. Özellikle filmin çekildiği mekânlarla ilgili yorum yapan Ruslar, Türkiye tatillerini ve yaşadıkları komik olayları da sosyal paylaşım sitelerinde anlatmayı ihmal etmiyor. Tüm Rusya’da gösterime girmeden 10 farklı şehirde film oyuncuları ile birlikte özel gösterimleri yapılan komedi filmi bugün Moskova’da yapılacak özel gala gösterisinden sonra yarın bütün Rusya’da gösterime girdi.