İntetnet üzerinden film izleme alışkanlığı, çevirmeli modemlerden kurtulup adls hızına ulaştığımız ve internet üzerindeki kotanın kalktığı günlerden bu yana giderek değişim göstermektedir. İlk zamanlar netten sadece 360p ve 480p gibi kalitelerde film izleyebiliyorken şimdiki çağda 720p, 1080p ve hatta teknolojiniz yetiyorsa 2k ve 4k görüntü kalitesi ile film izlemeniz bile mümkün. Fakat gelin görünki sektördeki sitelerin çoğu insanları aldatma ve boş içerikler ile sadece reklam geliri elde etmeye çalışmaktadır.

Yeni açtığımız ve yazılımını kendimizin, kullanıcıya en uygun film izleme keyfini sunabilmek amacıyla yazdığımız sitemize sizleri bekliyoruz. Reklamların sizleri rahatsız etmediği ve boş içeriğin bulunmadığı, fragmanların bile gerekli etiket ve başlıklarla sizi doğru yönlendirecek şekilde eklendiği web sitemize sizleri davet ediyoruz. Bizim en büyük amacımız sizlere rahat bir online film izleme imkanı sunmak ve tabiki size sunduğumuz bu hizmetin karşılığını en iyi şekilde almaktır. Fakat akıllı reklam yerleşimimiz sayesinde bu kullanıcılarımızı asla rahatsız etmeyecek şekilde olacak. Ayrıca kendi yazdığımız sistemimiz sürekli güncellenerek çağımızın gereksinimlerine ayak uyduracak şekile gelecektir. Şu anda olmayan üyelik sistemi, izlenecek filmler ve bunlar gibi bir çok modül ile sizlerin izleyeceğiniz filmleri de listenize ekleyebileceğiniz sanal ve sıcak bir ortam oluşturma düşüncesindeyiz. Ayrıca amaçlarımızın bir diğeri bir internet kütüphanesi gibi, dijital ve ücretsiz bir sinema salonu oluşturmaktır. 2017 yılı Aralık ayında kurulan sitemize her gün film eklenmekte ve daha yeni oluşturmaya başladığımız dijital film kütüphanesi her gün giderek büyümektedir. Özellikle seri film izlemeyi seven kullanıcılarımız için, seri filmler kategorisi altında bir dizi izler gibi bütün yapımları sıra sıra izleyebilir veya yeni çıkan bir film hakkında detaylı bilgi edinmek için eski serilerini izleyebilirsiniz.


Reklamsız Film İzle

Ayrıca üyelik sistemi yapıldıktan sonraki projelerimizden biriside, web sitemize zamanını ayırarak üye olan kullanıcılarımızı bazı reklamlardan muaf tutmak olacak. Bu sayede hem web sitemizin kullanıcı potansiyelini arttırmış hemde bunu kabul eden kullanıcılarımıza reklamsız filmler ile asla silinmeyen video linkleri ile bonus bir hizmet sağlamış oluyoruz. Unutmayın web sitemiz tamamen ücretsiz ve sizleri düşünerek dizayn edilmiş bir reklam sistemine sahip olacak. Bahsettiğimiz bu özellik ise üyelerimize görünür reklamları azaltarak daha fazla hizmet vermemizi sağlayacak. 2018 yılına yeni girdiğimiz şu dönemde yeni açılan film sitemiz ile sizlere film izleme keyfin tam anlamı ile yaşatabilmek için yazılımımız üzerinde sürekli güncellemeler yaparak daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz.