Bu yıl 11’incisi düzenlenecek Yaşar Üniversitesi bahar şenliğinde ünlü isimler öğrencilerle buluşacak. Final sınavları öncesinde öğrencilerin moral bulmasını da amaçlayan ve 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Yaşar Üniversitesi bahar şenliğinde ünlü müzik grubu Gripin sahne alacak, ekranlarda büyük ilgiyle takip edilen  “80’ler” ile “İşler-Güçler” dizilerinin ekipleri öğrencilerle söyleşecek. Organizasyonu Emre Akova tarafından yapılan şenliğin iletişim çalışmaları da Yaşar Üniversitesi Medya İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından yürütülecek.

Gripin 14 Mayıs’ta


Gençlerin sevgilisi haline gelen ünlü rock grubu Gripin 14 Mayıs, Salı akşamı Selçuk Yaşar Kampüsü’nde sahne alacak.  Özellikle üniversite öğrencilerine verdiği konserlerle adından söz ettiren ünlü grup Gripin, yurt içi ve yurt dışındaki önemli birçok organizasyonda ülkemizi başarıyla temsil etti. Gripin; "Yılın En İyi Grubu" kategorisinde başta Altın Kelebek, Kral TV, TRT Müzik olmak üzere Türkiye'nin en prestijli ödüllerine layık görüldü.  Dördüncü albümleri olan 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Gripin Yaşarlı gençleri sevilen parçalarıyla coşturacak.

80’ler ve İşler Güçler söyleşileri


Televizyon ekranlarında izlenme rekorları kıran 80’ler dizisi ile İşler Güçler dizisi oyuncuları ve yapımcıları da şenlik kapsamında düzenlenecek söyleşilerde öğrencilerle bir araya gelecekler.  Ülkemizde birçok ödül alan, son olarak 4. Antalya Televizyon Ödülleri’nde; En İyi Özgün Senaryo(Komedi Dizisi) ve En İyi Komedi Dizisi ödüllerini kazanan 80’ler dizisi ekibi, 14 Mayıs, Salı günü  “MinT Yapım ile Başarılı Yapım ve Dizi Projeleri Nasıl Hayata Geçer”  konulu söyleşiye katılacak.  ‘İşler Güçler’ dizisi ekibi ise 15 Mayıs, Çarşamba günü Selçuk Yaşar Kampüsü’nde öğrencilerle buluşacak. Birçok ödüle sahip ünlü dizi son olarak 4. Antalya Televizyon Ödülleri’nde En İyi Yeni Sezon Komedi Dizisi, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Komedi Dizisi Yönetmeni ödüllerini almıştı. İki gün sürecek etkinliklerde ayrıca öğrenciler çeşitli spor, müzik ve eğlence faaliyetleriyle bahar şenliğinin tadını çıkarmaya devam edecekler.