2 yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda nişanlanan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin nikah tarihi de belli oldu. Ünlü çiftin 9 Temmuz'da Çubuklu 29'da yapılacak törenle dünya evine girmesi bekleniyor. Kara sevda dizisinde rol alan Neslihan Atagül ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol alan Kadir Doğulu'nun, nikah için dizilerin sezon finalini yapmayı bekledikleri öğrenildi. Düğüne 500 kişinin katılacağı, çiftin özel bir yatla düğün alanına geleceği de öğrenilen bilgiler arasında.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 2 yıl önce başlayan aşklarını bu yaz resmiyete taşımaya karar vermişti. Geçtiğimiz ay aile arasında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan ünlü çift, bir süredir de düğün yeri ve tarihi konusunda kesin kararlarını verememişti.

Nişandan beri düğün yeri bakan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yakın çevresine göre çift, sonunda düğünle ilgili detayları netleştirdi. Her ikisinin de dizisi devam eden ünlü oyuncular, düğün tarihini 9 Temmuz olarak belirledi.


500 KİŞİLİK KUTLAMA OLACAK

Dizilerinin sezon finali yapmasının ardından düğün hazırlıklarına başlayacak olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, düğün yeri olarak da Çubuklu 29'da karar kıldı.

Mekana özel bir yatla gelecek olan ünlü çiftin düğünü yaklaşık 500 kişilik olacak. Tüm akraba ve dostlarını bu özel günlerinde yanlarında görmek isteyen ünlü çift, balayı konusunda ise kararsız.