Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli Hava Astsubayı Fatih Kara ile 9 Eylül Üniversitesi Kamu Yönetim Bölümü'nde öğrenim gören Meltem Derin, 3 yıl önce Ege Pedal Spor Kulübü bünyesinde Menderes'e gerçekleştirdikleri bisiklet turunda tanıştıklarını ve ilerleyen sürede arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü ifade etti. İkili, evlilik kararı aldıktan sonra ilginç bir düğün planlayarak aile bireyleri ile yakın çevresinin katıldığı bir bisiklet turu düzenledi. Gelin Meltem Derin, duvağı ile katıldığı
turda birlikteliklerini tanıştıkları yerde mutlu sona ulaştırmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi. Derin; "Her şey tanıştığımız yerde başladı. 3 yıl önce bisiklet üzerinde başlayan aşkımızı evliliğe taşıyoruz. Çok mutluyuz" dedi. Damat Fatih Kara ise ailesi dahil yakın çevresinden destek aldıklarını dile getirerek şöyle konuştu: "İkimizin de hayalinde bisiklet üzerinde gelin ya da damat olmak yoktu. Ancak aşkımızı, başlama sebebini evliliğe taşımak istedik. Çok mutluyuz."
Genç çifte düğün konvoyunu bisikletlerle oluşturan yakınları Karşıyaka Çarşı'dan Bostanlı Nikah Dairesi'ne kadar çaldıkları düdükler eşliğinde eşlik etti. Nikah Dairesi önünde bulunan sembolik alyans içinden bisikletleri ile geçen çiftin mutluluğu dikkat çekti.