O Ses Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda yarışan ve jüri üyelerine yönelik konuşma ve tavırlarından dolayı Acun Ilıcalı tarafından stüdyodan çıkartılan Nur Cennet Uçar, yeniden O Ses Türkiye'ye katıldı.

Acun Ilıcalı, yarışmanın pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde seyircilerin arasında yer alan Nur Cennet Uçar'a söz vererek kendisini ifade etme olanağı tanıdı.

Jüri üyelerinden yaptığı davranıştan dolayı özür dileyen Nur Cennet, kötü niyetli olmadığını ancak sonradan izlediğinde kendisinin hata yaptığını gördüğünü söyledi. Nur Cennet, "Her insanın zaman zaman frekans hatalarına düştüğü olabilir. O gün heyecanın verdiği coşkuyla biraz abarttığımı gördüm sonradan izleyince. Ama kötü niyetli değilim, yanlış anlaşılma oldu. Herkes beni cadı gibi tanıdı. Ben sizleri çok seviyorum" dedi.

Acun Ilıcalı'da yarışmadan diskalifiye ettiği Nur Cennet'in kötü bir insan olmadığını ifade ederek, gelecek sene yeniden O Ses Türkiye'de yarışabileceğini söyledi. Nur Cennet'in Acun Medya'ya gelerek kendileriyle görüştüğünü anlatan Ilıcalı, "Nur Cennet geçen hafta Acun Medya'ya gelerek bizimle görüştü ve kendisi yarışmaya devam edemedi ve O Ses Türkiye'den ayrılış şekli güzel olmamıştı. Kendisini ifade etme isteğinde bulundu. O Ses Türkiye'de bazı hatalar yapmış olabilir ancak bu kendisinin genel karakterinin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Bu konuda söz hakkı istedi. Özünde iyi bir arkadaşımız. O gün davranışında yanlışlık yapmış olabilir. Bu sene yarışma şansı yok ama seneye katılabilir. Bazen çok iyi insanlarda kendisini kaybedebiliyor" şeklinde konuştu.