Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, telefonla katıldığı bir televizyon programında Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Aslan, Maksim Gazinosu'nda babasının odasında Ajda Pekkan'ın bitirilmesi kararının alındığını belirterek şunları söyledi:

"Bebek Maksim'de Ajda Pekkan için verilen çok ağır bir kararın karşısında durdum. Bir afiş düşünün. Altında 'Ajda Pekkan şu tarihte Bebek Belediye Gazinosu'nda sahneye çıkacaktır' yazıyor. Aslında o fotoğraf orijinal değil. Suratıyla, vücuduyla oynandı. Pekkan'ın o fotoğrafını onurunu kırıcı bir hale getirdiler, afiş olarak 50 bin tane bastırdılar. O afişin İstanbul sokaklarına asılmasını ben önledim. Eğer önlemeseydim, Ajda o afişin yaralarını bugün bile saramamış olurdu."

Sacit Aslan, Bülent Ersoy'un 7 yıl sahneye çıkamamasının nedeninin de Fahrettin Aslan olduğunu açıkladı.


"ERSOY’A YASAĞI EVREN DEĞİL BABAM ALDIRDI"


Sacit Aslan, Bülent Ersoy’un 7 yıl sahneye çıkamamasının nedeninin de Fahrettin Aslan olduğunu açıkladı:

"Bülent’in çıkıp kendini kabul ettirdiği gazino Bebek Maksim gazinosudur. İlk çıktığı tarihlerde maaşı vardı, uzun yıllar o maaşla çıktı. Asker gibi oraya hizmet etti. Bunlardan bir tanesi de Seda Sayan’dır. Sonra para kazanmak istedikleri için başka yerlerle anlaşmalar yaptılar. Bizim bilgimiz de oldu ve bazılarına izin verirken bazılarına vermedik. Bir an geldi ve Bülent o paralarla çalışmak istemedi ve başka yerde çalıştı. O günlerde Harbiye Ordu evinde bir kuvvet komutanının eşinin evine 5 çayına gitti. Programını yaptı, sonra bir daha sahneye çıkmasını istediler. O da ‘beni kullanmayın, ben programımı yaptım’ dedi. İşte o zaman ona üstü kapalı hakaretler ettiler. O zamanın İstanbul Valisi, o zamanın polis müdürü Bülent’in şahsına demeden Bülent’in tarzında olan bütün herkese o yasağı getirdiler. Asıl o yasak Bülent Ersoy içindi ama onun üstünde işler yoğunlaşmasın diye genele yaptılar. Bu yasağın mimarı Fahrettin Aslan’dır."

Sacit Aslan, o dönem Ersoy ile ilgili çok ağır kararlar alındığını belirterek "Ersoy’un günümüzde 600-700 bin TL’yi bulan alacağını da ödemediler. Hala o parayı alamadı" dedi. (NTV)