Demet Akalın, üçüncü kez nikah masasına oturdu. Altı aydır birlikte olduğu Okan Kurt ile hayatını birleştiren Akalın sade bir törenle dünya evine girdi. Basına kapalı olan Çırağan Sarayı’ndaki törende Demet Akalın’ın şahitliğini Seda Sayan, Okan Kurt’un şahitliğini ise Murathan Özer yaptı. Düğüne katılan yaklaşık 50 davetli arasında ailelerin dışında, Demet Akalın’ın yakın arkadaşları Seren Serengil, Hande Yener, Tuğba Özerk, Ece Erken ve Alişan da vardı. Demet Akalın’ın sol ayakkabısının altına Alişan, sağ ayakkabısının altına Lerzan Mutlu ismini yazdırdı. Alişan, Akalın’ın beline beşi bir yerde taktı. Çift imza atınca beyaz güvercinler uçuruldu.

Düğünden hiçbir fotoğraf servis edilmemesi konusunda talimat veren Akalın, kendi twitter hesabından fotoğrafları ‘Sonunda evet dedirttim’ diyerek kendisi paylaştı. Düğünün ardından yine Çırağan Sarayı’nda düzenlenen after partide ise Hande Yener sahne aldı. Çift geceyi Çırağan’da geçirdi. Yoğun iş temposu sebebiyle Akalın kına gecesini Çarşamba günü yakın arkadaşlarıyla birlikte Cahide’de kutlayacak, balayını da ileri bir tarihte yapacak.


Düğünden notlar

- Çiftin gelin arabası, önünde büyük bir bebek olan Bentley’di.
- Düğünde davetlilere ‘Demet ve Okan’ yazılı özel pembe şişe Moet & Chandon şampanya ikram edildi.
- Akalın’ın yakın arkadaşı Lerzan Mutlu, araları bozuk olduğu Seda Sayan nikah şahidi olunca nikaha katılmadı.
- Seren Serengil “Demet Akalın Kurt, benim en yakın arkadaşlarımdan biri Okan’ın eşi. Bir gün dünyaya gelecek Junior Kurt’un annesidir o artık. Mutlu günler yakındır diye demiştim. Bak işte, geldi çattı o gün. Her adımında yanında olsam da çok heyecanlanıyorum” diye twitter mesajı attı. (Hürriyet)