Defne Joy Foster’ın ölümüyle ilgili çarpıcı gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Olay gecesi Kerem Altan’ın arkadaş grubunda olan ve adının açıklanmasını istemeyen bir tanığın iddiaları dün Kanaltürk’deki “İkinci Sayfa” programında yayınlandı. İşte o iddialar:

* Kerem arkadaşlarıyla o gece saat 01.00’de sıralarında Beyoğlu’ndaki EELENCE isimli kulübe geldi.

* Defne Joy Foster ise yanında Tolga Karel ve dans yarışmasındaki partneriyle birlikte bu mekana sonradan geldi. İkili 2.30’da tanıştı. Gece 3 gibi Defne, kendi arkadaş grubunu uğurlayarak Kerem’in arkadaşlarıyla mekandan çıktı. Defne, Kerem ve bir arkadaşları taksinin arkasında oturdu, bir kişi de ön koltukta. Hepsi çakır keyifti, takside şakalaşıp güldüler. Önce arabadaki 2 kişiyi evlerine bıraktılar. Sonra Defne ve Kerem Caddebostan’daki eve gittiler.
Aynı tanık, daha sonra evde yaşananları Kerem’in kendisine anlattığını ve olayların şöyle geliştiğini söyledi:

* Defne evde zeytin ezmesi ve krem peynir yedi. Sonra votka istedi. Ama sadece birkaç yudum içti. Kısa bir süre sonra da boğazından hırıltılar geldi. Kerem, Defne’ye iyi olup olmadığını sorunca da “İyiyim sorun yok” demiş. (Kerem bununla ilgili olarak bir arkadaşına da “Bana astımım var demedi” demiş.)

* Daha sonra Defne fenalaştı ve bayıldı. Kerem, Defne’nin aldığı alkolün etkisiyle kendinden geçip uyuduğunu sandı ve onu kendine getirmek için üzerinde kıyafetleriyle duşun altına soktu. Ama Defne yine kendine gelmedi. Hemen 3 apartman yanındaki kliniğe koştu. Ancak doktor yoktu. Daha sonra öbür kliniğe gitti, burada da doktor olmadığını öğrenince eve geri geldi. Ambulans çağırdı.

* 15 dakika sonra ambulans geliyor eve çıkan doktor Kerem’e “maalesef ex olmuş yani ölmüş” dedi.

* Kerem doktorun “Öldü” sözünün ardından polisi aradı ve kısa sürede 100’e yakın polis eve geldi.

* Daha sonra eve Defne’nin kocası geldi. Bu sırada polisler Kerem’e “Siz balkona çıkar mısınız?” dedi. Kerem de “Niye” diye sordu. Polisler “Kız evli, kocası buraya geliyor” deyince Kerem “Nasıl yani evli mi?” diyerek Defne’nin evli olduğunu polisten öğrendi. Hatta kocayı teselli etmek de bize bu bilgileri aktaran Kerem’in bir arkadaşlarına düştü.

* Kerem kendini eve kapattı, çok üzgün ve evden de çıkmıyor.