Resmen evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı dün akşam da düğünlerini yaptı.

Marsilya'da nikahlanan ünlü çiftin düğünlerinde de sembolik olarak nikah kıyıldı. Sembolik nikahın memurluğunu Eser Yenenler yaptı. Şahitler sembolik nikahta da değişmedi.

Acun Ilıcalı'ın nikah şahidi yakın dostu Esat Yontuç, Şeyma Subaşı'nınki ise ablası Kübra Subaşı oldu.

Mutlu çift Eser Yenenlerin birbirinizi eş olarak kabul ediyor musunuz sorsuna evet diyerek, bir kez de davetlilerin önünde nikahlarını tazelediler.

 

Acun'u havaya fırlattılar


Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğününde yok yoktu. Düğüne, Şeyma'nın dansları damga vururken Acun'u arkadaşlarının bir ara asker uğurlamasındaki gibi havaya fırlatması olay oldu.

TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Düğünde bir ara coşku tavan yapınca Acun'u arkadaşları asker uğurlamasında gibi havaya fırlattı.
 


KIZLARI NEDİMELİK YAPTI



Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'na bir de sembolik nikah töreni düzenlendi. Çiftin kızları Melisa da giydiği gelinlikle annesine nedimelik yaptı. Törende nikah memuru rolünü ise Eser Yenenler üstlendi.
 

"DEĞERLİ EŞİM ŞEYMA ILICALI"

Düğün esanasında sahneye çıkan Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı'yı " O Instagram fenomeni, alkışlarınızla değerli eşim Şeyma Ilıcalı" sözleriyle sahneye davet etti.

 

"GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"


8 yıldır hasretle bugünü bekleyen Şeyma, kocasının sözleriyle duygularına yenik düşüp gözyaşlarına boğuldu. Survivor müziği eşliğinde kocasına doğru yürüyen Şeyma, sahneye çıkıp davetlileri selamladı.
 

ÇALINTI TASARIM İDDİALARINA NEDEN OLDU


Nikahta Zimmermann marka beyaz bir kıyafet giymeyi tercih eden Şeyma Subaşı, düğünde Vera Wang imzalı gelinlik giydi. Ancak gelinliğin modeli, sosyal medyada çalıntı tasarım iddialarına neden oldu.



Şeyma Subaşı'nın Vera Wang imzalı gelinliğinin ABD'li oyuncu Hailee Steinfeld'in 2017 Altın Küre Ödül Töreni'nde giydiği kıyafete benzerliğiyle dikkat çekti.