Ünlü şarkıcı Bengü, ölümden döndü. Önceki akşam Ankara’da konser veren şarkıcı, sabaha karşı özel minibüsüyle İstanbul’a doğru yola çıktı. Minibüs, TEM Otoyolu’nda kaza yaptı. Çok hızlı seyrettiği iddia edilen minibüs, Çamlıca gişelerine 500 metre kala kontrolden çıktı. Önce hızla bariyere çarpan araç, orta refüjde ters dönerek durabildi.


KAMYONCULARDAN YARDIM İSTEDİ

Sabaha karşı meydana gelen kazadan yaralı kurtulan Bengü’nün şoförü Salih Yağlıcı, yakında bulunan dinlenme noktasına giderek, buradaki kamyonculardan yardım istedi. Yardıma koşan kamyoncular, Bengü’yü yaralı olarak minibüsten çıkardı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Bengü’ye ve Yağlıcı’ya ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. İkili, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şarkıcının yakın korumalığını yapan Ümit Özer ise olay yerinde öldü. Özer’in cenazesi, Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BURNU KIRILDI

Kazadan ufak sıyrıklarla kurtulan Salih Yağlıcı’nın tedavisi ayakta yapıldı. Bengü ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından Acıbadem Maslak Hastanesi’ne sevk edildi. Burnu kırılan şarkıcı, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar tarafından ameliyat edildi. Doç. Dr. Şükrü Yazar, 1,5 saat süren operasyonun ardından Bengü’nün sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: “Hastamız bize geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde kaza nedeniyle oluşmuş kesiler vardı. Genel anestezi altında gerçekleştirdiğimiz operasyonda öncelikle burundaki kırığa müdahale ettik. Ardından yüzünde ve vücudundaki yaraları temizleyip kesileri onardık. Ameliyatımız son derece başarılı geçti. Bengü Hanım’ın tedavisi birkaç gün hastanemizde devam edecek.”

Şükredelim

Bengü, kazadan kısa bir süre önce Twitter’ına “Hangi konserden gelirsek gelelim, sabahın ilk ışıklarında eve dönerken o yorgunluk unutuluyor” diye yazdı. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç’ın babasının cenazesine katıldıktan sonra da sayfasına “Sabah Teşvikiye Camii’nden Ortaç’ın babasını defnedeceğiz... Hayat böyle... Nefes alırken hayattakilere şükredelim...” diye yazmıştı.

Ben iyiyim

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden özel bir hastaneye sevk edilen Bengü, hastaneden sedyeyle çıkarılırken muhabirlere “Arkadaşlar ben iyiyim” dedi.


Ebru hissetti mi

Demet Akalın, kazanın ardından Twitter’ına “Ebru Gündeş’le aynı uçaktaydık. Dönüşte ‘Uyanınca kötü bir şey duyacağız’ dedi! 6. hissine ne diyeyim Ebru ya” diye yazdı. Bengü’yü hastanede ziyaret eden Akalın, ünlü şarkıcının korumasının öldüğünü bilmediğini de açıkladı: “Bengü’yü iyi gördüm ameliyat çıkışında. Azıcık güldürdüm onu. Allah korumuş. Korumasını bilmiyor, girenler tembihli. Allah rahmet eylesin.”


DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

10 Haziran 2012 Ünlü sanatcı Bengü'nün Sağlık Durumu ile İlgili Basın Açıklaması Bu sabah geçirdiği trafik kazası sonrası Acıbadem Maslak Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatcı Bengü, Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar tarafından ameliyata alındı. Yaklaşık 1, 5 saat süren operasyonun ardından Bengü'nün sağlık durumu ile ilgili basın danışmanı Özgür Aras tarafından bir açıklama yapıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Şükrü Yazar, "Hastamız bize geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde ise kaza nedeniyle oluşmuş kesiler vardı. Genel anestezi altında gerçekleştirdiğimiz operasyonda öncelikle burundaki kırığa müdahale ettik. Ardından ise yüzünde ve vücudundaki yaraları temizleyip, kesileri onardık. Ameliyatımız son derece başarılı geçti. Bengü Hanımın tedavisi birkaç gün hastanemizde devam edecek" şeklinde konuştu.