2003 yılında 'Türkiye'nin Yıldızları' yarışmasında ikinci seçildikten sonra televizyon dünyasına adım atan Beren Saat, son projesinde umduğunu bulamayınca ekranlara ara verme kararı aldı.

10 YILDIR EKRANLARDA


İlk kez 2004'te Mahsun Kırmızıgül'le 'Aşka Sürgün' dizisinde yer alan Saat, o günden sonra ekrana hiç ara vermedi. 10 yıldır aralıksız olarak ekranda boy gösteren oyuncu, son projesinde umduğunu bulamadı.

YÜZÜNÜN ESKİDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Yüzünün eskidiğini düşünen güzel oyuncu, bir süre ekrandan uzak kalmaya karar verdi.

PROJELERİ REDDEDİYOR


Beren Saat, yeni sezon için gelen tüm projeleri düşünmeden reddediyor. Beren Saat son olarak aldığı yıllık 2.6 milyonluk teklifi de elinin tersiyle itti. Düğün hazırlıkları yaptığı nişanlısı Kenan Doğulu ile uzun bir tatile çıkmayı planlayan Beren, bir süre sadece sinema filmi yapacak.

SİNEMA FİLMİ YAPACAK


Son olarak Uğur Yücel'le Benim Dünyam filminde rol alan oyuncu şu sıralar gelen olumlu eleştiriler sebebiyle oldukça mutlu gözüküyor.

'BENİM DÜNYAM' FİLMİ 1 MİLYON İZLEYİCİ SAYISINI AŞTI

Beren Saat'in Uğur Yücel'le birlikte rol aldığı Benim Dünyam filmi 1 milyon izleyici sayısını aşmayı başardı. 25 Ekim'de vizyona giren film 1 milyon 88 bin kişi tarafından izlendi. Beren Saat'in kör ve sağır bir genç kızı canlandırdığı 'Benim Dünyam' gösterildiği Avrupa ülkele-rinde 100 bin kişi tarafından izlendi. (Bugün)