Temmuz ayında renkli bir düğünle gerçekleştirdikleri evlilikleri 10 ay süren çiften ayrılık sinyallerini ilk veren taraf Burcu Kara oldu. TRT TÜRK’te “Bidünya Tasarım” programını sunan Kara, twitter sayfasına 16 Nisan’da “Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi... “ yazdı. Ardından da evli olduğu için kabul etmediği bilinen şehirdışı projelerine şimdi sıcak baktığını belirtti ve “Artık şehirdışı bir işte çalışmak istiyorum, kesin! İstanbul dışında çalışmanın vakti geldi. Çünkü, bana tatil gibi gelecek. Özlemek güzeldir” cümlelerini yazdı.

Kara’nın tweet’leriyle gündeme gelen ‘Ünlü çift boşanıyor mu?’ sorusunun cevabını ‘Kuzey Güney’ dizisiyle son dönemde beğeni toplayan Buğra Gülsoy, tek başına Nişantaşı’nda ev tutarak verdi. Evlendikten sonra kiraladıkları Ulus’taki evlerinin üst katına dersane açılınca önceki ay Gayrettepe’ye taşınan çiftten Gülsoy’un evden ayrıldığı ve Kara’nın ayrılık tweet’leri yazdığı ortaya çıktı. (Vatan)


BURCU KARA'DAN YANIT

Bu haberin yayınlanmasının ardından Buğra Gülsoy sessizliğini korurken Burcu Kara , twitter sayfasında ayrılık iddialarına  cevap verdi;

"Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi" o gün izlediğim ve çok beğendiğim bir tiyatro oyununun adı. Sonraki tweetimde de belirtiyorum, gidin izleyin diye. Tiyatrodan haberiniz yoksa, sonraki tweeti de okuyup haber yapın bari. İstanbul dışında çalışma isteğimde bir süredir var, çünkü şehir dışı işlerin büyüsüne inanırım. 'Eşinizi özlemeyecek misiniz 'diyenlere de, sonraki tweetimde "E özlemek güzeldir" deyip gülücük atmışım. Özlemeyi de hep sağlıklı bulurum çünkü. Evliliğime gelince de; bu konu buradan paylaşmayacak kadar mahrem ve bize özel birseydir. Bunca yıldır benim karakterim ve duruşum da ortadadır. Nokta."