Çay bardakları camdan yapılan sınırlı sayıdaki ürünler olsa da çay tabağı modelleri oldukça çoktur. Çay bardaklarına altlık görevi gören bu tabaklar bardakların da çok daha şık görünmesini sağlar. Çay bardağı ile takım olarak alınabileceği gibi çay tabakları ayrı olarak da alınabilir.

Ülkemizde geleneksel ürünlerden olan çay bardakları sadece cam olanlarda tercih edilir. Çay fincanları ise porselen gibi diğer materyallerden olabilir. Ancak çay tabakları için böyle bir genelleme yapmak mümkün değildir. Cam, porselen, bambu gibi pek çok çeşitte çay tabağı bulabilirsiniz. Son dönemlerde metal çay tabakları da oldukça revaçtadır.

Siz de tüm çay tabağı modelleri için https://www.madamecoco.com/cay-tabagi/ adresini ziyaret etmeli ve ürünleri incelemelisiniz.

Renk ve Desen Seçenekleri

Porselen çay tabağı renk ve desenleri ile oldukça çeşitlidir. Osmanlı desenlerinin yanı sıra çiçek desenleri gibi floral desenler de oldukça çoktur. Eğer tercihini şıklıktan yana kullananlardansanız siyah ve gold desenleri tercih edebilirsiniz. Kahvaltı sofraları için daha renkli neşeli ya da bambu doğallığı tercih edilirken akşam çayları için daha sade modeller tercih edilmektedir.

Çay tabaklarını tek tek seçerek istediğiniz sayıda tabak alabilirsiniz. Çay tabağı seti almanız halinde ise 6 adet çat tabağına sahip olursunuz. Uzun yıllar tabakları kullanmak isteyenlerdenseniz metal tabaklar size hitap edecektir. Ancak sıkılıp yenilemeyi ve yeni moda ürünlere kavuşmayı isteyenlerdenseniz cam ve porselen tabaklar size hitap eder. zamanla kırılarak biteceği için istediğiniz zaman yenileyebilirsiniz.