Sınırdışı edildikten sonra Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla Londra’dan İstanbul’a gelen çılgın aşık Ramazan Noyan Culum, “Bu denemem başarısızlıkla sonuçlandı. Çünkü onu göremedim” dedi. Sınırdışı olduğu için pasaport kontrolünün ardından polise ifade veren ve daha sonra serbest bırakılan Ramazan Noyan Culum, Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

7 YILDIR EVLİLİĞE İKNA EDEMEDİM

7 yıl evvel Kıbrıs’ta tatilde tanıştığı ve aşık olduğu İngiliz vatandaşı Courtney Murry’i bulmak için deniz yolculuğu yaptığını söyleyen Culum, “Gazetelerde çok olumsuz haberler çıktı. O haberlerin çok olumsuz etkisi oldu. Ben bu hanımla 7 sene evvel Kıbrıs’ta tanıştım. O zamandan beri kendisini evlenmek için ikna etmeye çalıştım. Bir türlü ikna edemedim 7 seneden beri  çabalıyorum, o istemiyor. Benimle konuşmuyor, cevap vermiyor. Şimdi gazete haberleri çok olumsuz etkiledi. İngiltere’deki gazetelerde benim için 'kadın avcısı' diye başlık atmışlar. Zaten istemiyordu beni, işler iyice zorlaştı. Evli olduğu yönünde haberler çıkmış, çoluk çocuk sahibiymiş. Ben niye evli bir insanın peşinden 7 ay denizde gideyim?" dedi.

EVE GİDİP DÜŞÜNECEĞİM

38 yaşındaki Ramazan Noyan Culum, teknesine el konulduğunu ve İngiltere’de satışa çıkarıldığını söyledi. Gazetecilerin, “Sevdiğiniz kadını bulmak için bir daha böyle bir yola başvuracakmışsınız” sorusu üzerine Ramazan Noyan Culum, “ Bilmiyorum. Eve gideyim bir düşüneyim” diyerek yanıtladı.