Bellerine bağladıkları güvenlik kordonlarıyla 20 metre yükseklikten çelik halatlarla kayan, ağ geçişleri ve merdiven etaplarını tamamlayan çifti farklı kılan ise üzerlerindeki gelinlik ve damatlık oldu. Çiftin yakın arkadaşları, damat Emre Cığgın'ı 'Tarzan'a, gelin Burcu Acıloğlu'nu da 'Jane'e benzetti. 'Tarzan' ve 'Jane' gibi ağaçtan ağaca süzülen gelinle damadın anı fotoğraflarını, iki fotoğrafçı aynı anda çekti.

'Uçan gelin oldum'

Çift, düğünün ardından balayı için Hırvatistan'a gidecek. Ziraat mühendisi Burcu Acıloğlu, "Adrenalini ve heyecanı çok seviyorum. Hayalimde gelinlikle ağaçtan ağaca geçişler yapıp, kuş misali havada süzülmek vardı. Bir nevi uçan gelin oldum. Gelinlik bazen zor anlar yaşattı. Fakat çok heyecanlı ve zevkliydi" dedi.

Ses ve ışık sistemleri alanında çalışan damat Emre Çığgın ise parkur boyunca gelini arkadan takip etti. Güvenlik iplerini sabitledikten sonra geçişleri tamamlayan gelin adayı, müstakbel eşine de moral desteği verdi. Kimi zaman yükseklikten etkilenen çift, heyecanlarını birbirlerine sarılarak yendi.