Köşe takımı modellerinde en çok tercih edilen son derece şık ve bir o kadar da modern köşe takımı modellerinde özellikle en çok rağbet gören şık tasarımlar genel olarak renkli modellerle dikkat çekiyor. Renkli köşe grubu ve bir adet berjer ile birlikte satılan pek çok köşe grubu modelleri bu sezon oldukça hoş ve son derece popüler görünümler de karşımıza çıkıyor. Köşe takımları genel olarak salonlar da tercih ediliyor. Siz uygun renkte oturma gruplarıyla tamamlayarak da hoş görünümler elde edebilirsiniz. www.ciftcioglumobilya.net web sitesinden siz de size en uygun olan modelleri köşe gruplarını ve farklı mobilya çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

2015 Yatak Odası Modelleri

Yatak odası modellerinde genel olarak en çok rağbet gören modelleri daha çok yüksek başlıklı eri ya da vintage modeller olarak tercih ediliyor. Yatak odası dolaplarında ise genel olarak aynalı sürgülü dolapların popülerliği devam ederken, yine vintage ve antik moda eskitme yatak odası dolapları da bir hayli ön plana çıkıyor. Siz de eviniz de bu şık ve otantik modelleri tercih ederek modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Yatak odası takımları içinde en çok tercih edilenler ise yine beyaz ve krem rengi olan modeller olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Siz de bu tasarımları bu sezon da tercih edebilirsiniz.

Renkli Koltuk Takımları

Bu sezon özellikle koltuk takımı modellerinde renkli ve desenli stiller son derece ön plana çıkıyor. Bu sezon özellikle koltuk takımları renkli ve desenli modelleriyle dikkat çekiyor. Pek çok stiliyle çiçek desenli, çizgili, geometrik desenli modeller son derece rağbet gören stillerde. Siz de evinizi daha hareketli bir görünüm de ve canlılık katarak şık bir görünüm ortaya çıkarmak istiyorsanız bu koltuk takımı modellerini tercih edebilirsiniz. Oldukça şık ve bir o kadar da şık olan renkli koltuk takımı modelleri sizin de son derece beğeneceğiniz şık stillerden oluşuyor. Siteyi ziyaret ederek son moda mobilyalara göz atabilir ve beğendiklerini siz de kolayca alabilirsiniz.