Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, seneler önce uğradığı silahlı saldırı ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Yenikapı mitinginde konuşan Tatlıses, kendisinin de FETÖ gazisi olduğunu iddia etmişti. Tatlıses, o dönem vurulmasına göz yumduğunu ileri sürdüğü emniyet ve yargı personelleri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Tatlıses dilekçesinde şüphelilerin 'kasten-ihmal suretiyle adam öldürmeye teşebbüs', 'Anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs', 'FETÖ/PDY üyeliği' suçlarından dolayı cezalandırılmasını istedi.

Tatlıses dilekçesinde, silahlı saldırı yapılacağı bilinmesine rağmen, bu bilgiyi saklayan FETÖ'cü emniyet, MİT, yargı, hakim, savcı, polis kim varsa cezalandırılmasını istedi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 tarihinde Beyaz TV çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğramıştı. Aracına bindikten sonra bir başka araç tarafından önü kesilen Tatlıses'e 11 el ateş edilmiş ve Tatlıses başından vurularak ağır yaralanmıştı. Tatlıses uzun süren tedavi süreci sonrası iyileşmişti.