Ucu bucağı olmayan sahilleriyle birlikte ihtişamlı binaları ve eşsiz mimarisiyle Akdeniz insanı kadar sıcak bir şehirdir Nice. Müzeleri, yapay gölleri, galerileri ve kumsuz sahilleriyle etkileneceğiniz bir Nice tatil turuna hazır olun.

Görülmeye değer mimari yapı ve müzeler

Vieux Nice adı verilen şehrin ilk yerleşim bölgesindeki minik evleri ve dar sokakları gezmek çok zevkli. Bu bölgede yer alan Çağdaş ve Modern Sanatlar Müzesi Amerikan ve Avrupai tarz çaışmaları ile misafirlerini beklemekte.


Şehrin en meşhur pazarında gezmeyi unutmayın

Nice'de gezilecek yerler listesi oldukça kabarık... Şehirde mutlaka görülmesi gerekli yerlerden birisi de Nice Cours Saleya Pazarı. Buradan kendinize ve sevdiklerinize çok güzel eşyalar bulabilir, yöresel lezzetleri de tadabileceğiniz pazardan, sabunlar, renkli çiçekler, bölgeye özgü eşyalar satın alabilirsiniz.


Ucu bucağı olmayan sahillerde yürüyüş keyfi

Fransa'nın en büyük şehirlerinden biri olan Nice, bir deniz şehri olup, gün boyu yürüyebileceğiniz uzun sahillere sahiptir. Fransız mimarisinin tarihini görebilceğiniz otellerinde eşsiz deniz manzarasına karşı konaklayabilir ve İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gezdiği bu bölgeleri siz de hayranlıkla Gruppal’ın avantajlı tatil fırsatları ile ziyaret edebilirsiniz