Bu yıl 39’uncusu yapılan Altın Kelebek’te ödüller önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen gecede sahiplerini buldu. Sunuculuğunu İrem Sak, Sarp Apak ve Öner Erkan’ın yaptığı geceye Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş, Kıvanç Tatlıtuğ, Ahmet Özhan, Kenan Işık, Sertab Erener, Tülin Şahin, Murat Göğebakan, Tuba Ünsal, Gülse Birsel, Erol Günaydın, Meryem Uzerli, Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Ayşegül Aldinç, Gökçe Bahadır, Göksel, Keremcem ve Esra Erol gibi birçok ünlü isim katıldı.

Kanal D ekranından canlı yayınlanan gecede bazı aksaklıklar yaşandı. Bu seneki ödül töreninin sunuculuğunu ‘Yalan Dünya’ dizisinin popüler karakterleri İrem Sak (Tülay), Sarp Apak (Emir) ve Öner Erkan (Bora) üstlendi. Sunuculardan Sarp Apak, gaflarıyla ve sunumuyla özellikle sosyal medyada çok eleştirildi. Apak, ‘En İyi Türk Sanat Müziği Kadın Solisti’ ödülünü almak için sahneye çıkan Sertab Erener’e “Sende de her yol var” dedi. Bu gafıyla tepki çekti. Apak, Turkcell Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ödülünü almak içn sahneye çıkan Göksel için de “Bu kızcağız” tabirini kullandı. Ödülün ardından Göksel için “Göksel’i salmıyoruz” dedi.

İşte Sarp Apak için Twitter’da yazılanlar


SARP Apak, yaptığı gaflar yüzünden Twitter’da yerin dibine sokuldu. Apak, gecenin sonunda Twitter’da “Altın Kelebek eleştirileri ve övgüleri için çok teşekkürler. İzlemeniz yeter. Kötü anlar için bay bay iyi anlar için hay hay” açıklamasını yaptı. Twitter’da trending topic olan Apak şu şekilde eleştirildi.

Ayça Şen: Ya bu Sarp Apak cici çocuk falan da, gelene gidene ayu gibi laflar edip çam deviriyo. Göksel’e “Bu kızcağız”, Sertab’a “Her yol var” dedi.

Oben Budak: “Göksel’i salmıyoruz”. Sarp Apak Kelebek Ödül töreninde Göksel’in ödül almak haricinde şarkı da söyleyeceğini anlatmaya çalışıyor :)

Hakan Kakız: Sarp Apak’ın, sahneye çıkan “Sertab Erener”e söylediğini duydunuz mu? “Sizde de her yol var” dedi. Argoda sınır tanımıyor.

Semiha Yankı: Sarp Apak’ın altında bir şey mi var niye yerinde duramıyor. Bu ne be.

Koray Çapanoğlu: Antipati dalında en iyi çıkış; Sarp Apak. Ki kendisini fena sempatik bulurdum.

İskender Baydar: Gülse Birsel’e sormuşlar; “Dizinin adı ne olsun?” Sarp Apak, İrem Sak ve Öner Erkan’a bakıp “Yalan Dünya” olsun demiş.

Tayyar Işıksaçan: İrfan Şahin program bitiminde Sarp Apak’a ceza verecekmiş, Sarp yüz defa benden sunucu olmaz yazıp yarın Kanal D yönetimine teslim edecekmiş.

Irmak Ünal: Hımmm şu an en son yerinde olmak isteyeceğiniz insanlardan biri Sarp Apak olabilir mi acaba?

‘İnşallah seneye de alırım’

Bir hafta önce ‘13.5’ adlı albümü çıkan ve ‘En İyi Fantezi Müzik Kadın Solisti’ ödülünü kazanan Ebru Gündeş, seneye yeni albümü için de ödül almak istediğini söyledi.

Meryem’in coşkusu görülmeye değerdi

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alırken sempatik ve doğal tavırlarıyla dikkat çekti. Uzerli, “Meral Okay, ödülümü seninle paylaşıyorum çünkü Hürrem Sultan senin yazdığın karakterdi. Ayrıca bütün TV dizilerinde yer alan kadın oyuncular ile bu ödülümü paylaşıyorum” diye konuştu.

Esprileriyle yıktı geçti


‘En İyi Fantezi Müzik Erkek Solisti’ ödülünü alan İbrahim Tatlıses, sahneye çıktıktan sonra alkış tufanı koptu. Ödülü annesine götüreceğini belirten Tatlıses, “Bu kelebek ödülünü altın zannediyorlar. Daha önce dördünü ofisimden altın diye çaldılar. Annem de bunu altın sanıyor ve ‘Bozdurup bilezik alalım’ diyor” sözleriyle espri yaptı. Tatlıses, “Kelebeğin ömrü 24 saat olurmuş” cümlesini söyledikten sonra da kendisine silahlı saldırıda bulunanlara mesaj yolladı: “Onlar benim de 24 saatte öbür tarafa uçacağımı sandılar fakat dualar ve Allah’ın izniyle bana bir şey olmadı. Beni öbür tarafa götüremediler” dedi. (Habertürk)