Girdikleri her ortamda stilleri ile fark edilmek isteyen kadınlar hem günlük giyimlerinde hem de özel davetlerde şıklıklarını Setre triko modelleri ile tamamlamayı tercih ediyorlar. Setre triko modelleri çeşitlilikleri ve farklı tarzları sayesinde her mevsimin en şık kadın giyim ürünleri arasında yer alıyor. Triko ürünler; rahatlıkları ile ön plana çıkmasının yanı sıra hem eteklerle hem pantolonlarla kullanılabilmesi, pek çok ürün ile kolayca kombinlenebilmesi, rahat ve şık bir görünüme sahip olması nedeniyle her dönem tercih edilecek en doğru ürünlerden biri olarak kabul ediliyor.


Setre her sezon yenilenen ve genişletilen triko koleksiyonu ile kadınlar için günlük kıyafet kombinlerini de özel davetlerde ya da iş hayatında kullanacakları kombinleri de bir sorun olmaktan çıkarıyor. Kış aylarının vazgeçilmez ürünlerinden olan boğazlı triko modelleri üretilmeye başlandıkları ilk günden bu yana her yaştan kadının büyük ilgisi ile karşı karşıya kalıyor. Günlük kombinlerde rahatlıkla kullanılabilen boğazlı triko modelleri dikkat çeken tarzları sayesinde iş hayatında da sıklıkla tercih edilen parçalar arasında yer alıyor. Soğuk kış günlerinde koruma da sağlayan triko modelleri büyük kolyeler ile birlikte kullanıldığında farklı zevklere sahip kadınlara istedikleri görünümü elde etme fırsatı veriyor. Setre bayan giyim koleksiyonunun tüm parçalarında olduğu gibi triko ürünlerinde de kaşınmaya ve terlemeye yol açmayacak, vücudun nefes almasını sağlayacak en kaliteli malzemeleri kullanmaya özen gösteriyor.


Günlük hayatında spor giyim tarzını benimseyen kadınlar kapüşonlu triko modellerini, tunik tarzında üretilen ürünleri tercih ederek şık ve spor bir görünüme kavuşabiliyorlar. Düz renklerdeki trikoları kullanmayı tercih eden kadınlar daha hareketli bir görüntü yakalamak için kapüşon detaylarından yararlanabiliyorlar.


Balıkçı Yaka Trikolar Hem Şık Hem Spor Bir Görünüm Sağlıyor


Kısa yakaları kullanmayı tercih etmeyen kadınlar boğazlı triko ürünleri kullanmayı daha çok tercih edebiliyorlar. Ancak boğazlı trikolar ile rahat hareket edemeyeceğini düşünenler çözümü balıkçı yaka triko ürünlerde buluyorlar. Balıkçı yakalar hafifçe yükselen yapıları ile son derece şık bir görüntü yakalanmasını sağlıyor. Şıklığın yanı sıra spor bit görünümü de yakalamak konusunda başarılı olan balıkçı yaka triko modelleri pantolonlarla ve eteklerle rahatça kombinlenmesi sayesinde kadınların gardroplarını zenginleştiren ürünlerden biri olarak kabul ediliyor.


Kış aylarında kadınları soğuktan koruyan ve stillerini gözler önüne sermelerine imkan veren triko Her kombinde kendisine kolaylıkla yer bulan beyaz renk, her mevsim kombinlerdeki kurtarıcı parça olmanın hakkını fazlasıyla veriyor. Setre triko modelleri her tarza hitap eden farklı modelleri ile göz dolduruyor. Son zamanların en dikkat çeken trendleri arasında yer alan ve baştan aşağı beyazın kullanıldığı kombinle son derece şık bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Omzu açık triko modelleri ile tamamlanan beyaz kombinler havalı ve şık kombinler oluşturulmasını ve şıklığın en kolay şekilde yakalanmasını mümkün hale getiriyor.


Setre boğazlı triko modelleri pantolonlarla da eteklerle de rahatlıkla kombinlenebilmesinin yanı sıra sıcaklığı ve şıklığı bir arada yakalayan kombinler yapma imkanını sunuyor. Kadın modasında her zaman kendine yer bulan çizgili desenler farklı renklerde ve farklı modellerde üretilen trikolara son derece farklı bir tarz katıyor. Bu sayede çok şık kombinlerin içerisine göz alıcı bir dinamizm de katılmış oluyor.


Sonbahar Denilince Akla Triko Hırkalar Geliyor


Sonbaharın yavaştan serinliğini hissettirmeye başlaması ile birlikte gardropların en çok kullanılan parçaları triko hırkalar oluyor. Yaz akşamlarının serin havalarında da sonbahar kombinlerinde de kullanılan triko hırkalar her mevsim gardropların en çok tercih edilen parçaları arasında yer alıyor. Triko hırkalar elbiselerle, eteklerle, jeanlerle ve pantolonlarla kombinlendiğinde son derece şık bir görünüm de elde edilebiliyor.


Yıllar geçip moda trendlerinin değişmesi söz konusu olsa da kadın giyiminde triko ürünlerin sahip olduğu yer kesinlikle değişmiyor. Sonbaharın serin ve kış aylarının soğuk günlerinde genellikle vücudu ısıtabilecek triko parçalar tercih ediliyor. İlkbahar mevsiminde ise genellikle merserize ipliklerle dokunan ürünler kullanılıyor. Her yaşa ve tarza uyan triko modeller farklı yaka çeşitleri ile de üretiliyor. Bu sayede birbirinden farklı zevklere sahip kadınlar kendilerine ve giyim stillerine en uygun olacak modelleri seçip birbirinden şık kombinlerinde kullanabiliyorlar.


Setre bayan giyim sektörünün en önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Her sezon bayan giyim kategorilerini yenileyen ve çeşitlendiren Setre’in ürün kategorilerinde; elbise, tulum, gömlek, bluz, tunik, triko, sweatshirt, ikili takım, pantolon, etek, ceket, mont ve kaban modelleri yer alıyor. Setre; her sezon bayan giyim modasının en son trendlerine göre titizlikle tasarlanan kadın giyim ürünleri ile son derece geniş bir kitleye hitap ediyor. Siz de Setre’nin birbirinden güzel ve şık kadın giyim ürünlerini www.setre.com adresindeki online mağaza aracılığı ile inceleyebilir, beğenilerine en uygun ürünlerini alışveriş sepetine ekleyebilir ve ödemelerini hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde tamamlayabilirsiniz.