Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun bir numaralı şüphelisi Reza Zerrab'ın eşi sanatçı Ebru Gündeş ve ağabeyi, yılbaşını mali poliste sorguda geçirdi.

Gazeteport'un haberine göre, yolsuzluk soruşturmasını yürüten mali polisin çağrısı üzerine dün akşam saatlerinde Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gelen Ebru Gündeş ve ağabeyi, B Blok'ta bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'ne gitti.

YOLSUZLUK SORUŞTURMASINDA İFADE VERDİ

Burada yolsuzluk soruşturmasını yürüten polislerin sorularını ayrı ayrı yanıtlayan Ebru Gündeş ve ağabeyinin ifade verme işlemi yaklaşık 3 saat sürdü.

YENİ YILA EMNİYETTE GİRDİ


Yeni yılın ilk dakikalarına kadar süren sorgunun ardından iki kardeş emniyet müdürlüğünden ayrıldı.

GÖRÜNTÜLENMEMEK İÇİN AKŞAM GELDİ


Mali polisin çağrısı üzerine Star TV'deki 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' Yılbaşı programını iptal eden Ebru Gündeş, görüntülenmemek için akşamın ilerleyen saatlerinde emniyet müdürlüğüne avukatı ile birlikte geldi.

EŞİ İLE İLGİLİ SORULARI YANITLADI

Burada B Blokta bulunan Mali Suçlarla Mücadele şubesine giden Gündeş, tutuklanan eşi ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Gündeş, ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte ifade verme işlemi bittikten sonra Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.