Ünlü rockçı Haluk Levent, son zamanlarda yaptığı yardımlarla ve dayanışmalarla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Levent, bir televizyon programına katıldı ve sunucunun sorularını yanıtladı.

Levent burada yaptığı açıklamada çağrılması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı davetlere gideceğini söyledi.

Davetlere kendisinin çağrılmadığını söyleyen Levent, oradaki yemekleri gördükçe içinin gittiğini ve niye kendisinin çağrılmadığını düşündüğünü söyledi.

'Çağrılsa gitmez çünkü muhalif bir adam' düşüncesine de yanıt veren Levent, öyle bir durumda gideceğini ve cumhurbaşkanını da görmüşken kenara çekmeye çalışacağını söyledi. Cumhurbaşkanı'nı görmesi durumunda 'siz Cumhurbaşkanısınız lütfen şunlara el atın' diyeceğini söyleyen Levent, sonuç çıkar mı çıkmaz mı önemli değil şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı'nın davetlerine giden sanatçıların eleştirilmesine de yanıt veren Levent, giden sanatçıları eleştirmediğini, insanların iktidarı sevme özgürlüğünün de olduğunu söyledi. Levent, bunların tamamına 'yalaka' denilmesinin de doğru olmadığını açıkladı.