Geçtiğimiz günlerde prostat kanseri nedeniyle yoğun bakımda yatan ünlü şarkıcı Harun Kolçak, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Üç ayda 13 ameliyat geçiren sanatçı, geçmişte kendisini çok yıprattığını, ama kimseye kırgın olmadığını açıkladı. Hastanede ziyaretine gelmeyen, vefasız insanların da olduğunu söyleyen Kolçak, eskiden olsa bunu kafaya takacağını ancak artık takmadığını belirterek 'Her şerde bir hayır vardır' şeklinde konuştu. Şarkı söylemeyi çok özlediğini belirten sanatçı, çok beste ve çok şarkı sözü biriktirdiğini söyledi.

Uzun süre hastanede yatan Harun Kolçak, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programının canlı yayın konuğu oldu.

1,5 ay boyunca serumla yaşayan, 3 ayda 13 ameliyat olan ünlü sanatçı, "Hiç pişmanlığın oldu mu?" sorusuna, "Her insan gibi pişmanlıklarım oldu. Çok yıpratmışım kendimi. Özellikle geçmişteki hiçbir şeye kırgımlığım kalmadı. Şu an kimseye kırgın, kızgın değilim. Üzüldükçe kendime zarar veriyorum. Artık hiç kimseyle bir sorunum yok" yanıtını verdi.

"ONLARLA VAKİT KAYBETMEK İSTEMİYORUM"

"Hastanede kaldığı günlerde ziyaretine gelmeyen, vefasız olduğunu farkettiğin insanlar var mıydı?" sorusu üzerine Kolçak, "Oldu, ama kafaya takmıyorum artık. Eskiden olsaydı takardım. Her şerde bir hayır vardır. Onlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Daha ne kadar bu dünyada kalacağımızı bilmiyoruz, yapmak istediğim çok şey var. İnsanlara mikrofon uzatıp, şarkı söylemeyi çok özledim. Çok bestem var, çok şarkı sözü birikti" şeklinde konuştu.

"HARUN’U ÖYLE GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Ünlü şarkıcı, hastanedeyken babasıyla görüşüp görüşmediği hakkında ise "Özel arabayla aldırmayı teklif etmişler ama ‘Harun’u öyle görmek istemiyorum’ demiş. Ben de anladım onu. Kadınlar daha güçlü. Kadınlar önce gittikleri zaman erkekler daha çabuk yıkılıyorlar. Babamla tefonla her gün görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

"O HÜCRELER HEP SALDIRIYA HAZIRLAR"

Şu an ki sağlık durumunun nasıl olduğu sorulan Harun Kolçak, "Yendim bitti demek yanlış geliyor. O hücreler hep bedende saldırıya hazırlar. Kendine iyi bakmak lazım. Şu an kan değerlerim çok yüksek. Her şey yolunda" dedi.