Bu hediyeler arasında saatler de bulunuyor. Firma kişilerin sevdiklerine saat almalarına yardımcı oluyor. Bunun içinde dünyaca ünlü olan markaların saat koleksiyonlarını müşterilerine sunuyor. Böylelikle insanlar koleksiyonlardan sevdikleri kişinin tarzına uygun saati satın alabiliyorlar. Örneğin sevdikleri kişiye Tommy Hilfiger Saat almak isteyenler markalar arasında Tommy Hilfigeri seçip koleksiyonu görebiliyorlar. İsterlerse cinsiyete göre marka içinde arama da yapabiliyorlar. Ayrıca hediye etmek istedikleri saati hediye kutusu ile satın alabiliyorlar. İsterlerse duygularını ifade ettikleri notu da yazdırabiliyorlar.

Saatlerde İade İmkanı Saat satışında yıllara dayanan bir deneyimi olan firma öncelikle müşteri memnuniyeti kazanmayı hedefliyor. Bu amaçla saat kullanmayı seven kişilerin tercih ettiği markaların satışını yapıyor. Ayrıca saatlerinden satın alanlar için taksitli ödeme imkanı veriyor. Bunlar dışında üründen herhangi bir sebeple memnun kalmayıp iade etmek isteyenler için 14 gün içinde iade etme imkanı veriyor. Böylelikle kişiler saat için ödedikleri parayı geri alabiliyor. Ayrıca isterlerse saat değişimi yapabiliyorlar. Düğünlere Uygun Saatler Düğün alışverişlerinde kız ve erkek tarafları gelin ve damat için saat satın alıyorlar. Firmanın saatleri arasında gelin ve damatlar için alınabilecek saat modelleri de bulunuyor. Farklı renklerde olan bu saatler zevke göre seçilebiliyor.

Düğünlere uygun saatler web sitesi ana sayfasında damat saatleri bölümünde seçilebileceği gibi markalar bölümünden ya da cinsiyete göre seçilebiliyor. Eşleri için saat seçmek isteyenlerde rado, Diesel Saat, burberry, wesse, techo marine, zippo, nacar ve omega markalarından tercih edebiliyorlar. Düğünlerde gelinler için yaptıkları alışverişlerde saat dışında kolye, küpe ve yüzük gibi ürünlerin alışverişinde de firma ve satışını yaptığı markaları seçebiliyorlar. Evlere Renk Getiren Duvar Saatleri Kadın veya erkeklerin takabilecekleri marka saatlerin dışında firma evlere renk getiren duvar saatlerinin satışını yapıyor. Ünlü saat markalarına ait bu saatler evlerin dekorasyonuna katkı sağlıyor. Aynı zamanda kişilerin saati öğrenmelerini sağlıyor. Duvar saatleri kare, dikdörtgen, yuvarlak veya farklı şekillerde olabiliyor. Bu saatler genellikle regal saat markasına ait ürünler oluyor. Evlerine duvar saati almak isteyenler www.edipsaat.com adresindeki diğer ürünler bölümünü kullanabiliyorlar.