30 yaşındaki Meryem Uzerli, tatil için borsacı sevgilisi Can Ateş ile birlikte geldiği Bodrum'da 17 metrelik 'Orsa 2' adlı çift direkli ahşap yat ile mavi yolculuğa çıktı. Akvaryum, Haremtan, Bitez, Orak Adası koylarını gezen Uzerli'nin oldukça keyifli olduğu görüldü. Bodrum Kalesi manzarasında içki kadehlerini tokuşturan sevgililerin neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Can Ateş’in cep telefonu ile bol bol Uzerli'nin fotoğraflarını çektiği görüldü.

Bodrum'un Kumbahçe limanına demirleyen yattan başına örttüğü kırmızı şal ile zodyak bota binen Uzerli, Can Ateş ve arkadaşları, İlhan Berk Caddesi’nde karaya çıktı. Uzerli ve Ateş, bottan inerken ayakkabılarını ellerine aldı ve bir süre Bodrum sokaklarında çıplak ayakla yürüdü. Basın mensuplarını karşısında gören Uzerli ve sevgilisi kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Uzerli, basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi ve hayranlarının hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de geri çevirdi. Can Ateş ise basın mensuplarına "Arkadaşlar izin verirseniz rahat hareket etmek istiyoruz" demekle yetindi. Kumbahçe sahilinde arkadaşlarına ait bir villaya giren Uzerli ve sevgilisinin hafta sonunu Gökova koylarını tekne ile gezerek geçirecekleri öğrenildi.

Uzerli'nin kendisine ait sosyal paylaşım sitesine Bodrum'da sevgilisi ile cep telefonu ile çekilen bir fotoğrafını eklediği ve "Sevgi dolu bir gece. Zaman geçiyor ama sevgi hiç ölmüyor bizim evrende. Sağol Allah burdaki zaman için sağol Can" yazdığı görüldü.