İçerde dizisi final bölümüne adım adım yaklaşıyor. Birkaç hafta sonra final yapacak dizinin son bölümünde Yusuf Müdür vurulmuş ve hayatını kaybetmişti. Yusuf Müdür'ün yerine gelecek isim de belli oldu.

Show TV'nin sevilen dizisi İçerde sona yaklaşıyor. Dizi sona yaklaştıkta heyecan artıyor ve ölümler de peş peşe geliyor. Dizide önce başroldeki isimlerden biri olan 'Melek' karakteri ölmüş ve diziye veda etmişti.

En son bölümde ise Yusuf Müdür karakteri vuruldu ve öldü. Yusuf Müdür'ün yerine ise gelecek isim belli oldu. Alınan bilgiye göre Yusuf Müdür'ün yerine Levent Can gelecek.

Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde karşımıza çıkan Levent Can, dizinin yeni müdürü olarak karşımıza çıkıyor.


Sarp'ın işi zor


Dizinin pazartesi günü yayınlanacak olan bölümünün fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Sarp'ın işi zorlaşıyor. Yusuf müdür öldüğü için Sarp'ın diğer polislere aslında kendisinin de bir polis olduğunu ve Yusuf Müdür'ün kendisine gizli görev verdiğini ispatlamak zorunda. İki kardeşin birbirini arama mücadelesini ve polis-mafya ilişkilerini konu alan dizi büyük beğeni topluyor. Birkaç hafta sonra bitecek olan dizide izleyiciler Sarp ve Mert'in ne zaman kardeş olduklarını öğreneceğini merak ediyor.