Ahmet isimli Türk genci uğruna yuvasını terk eden İngiliz Kay Lockstone şimdi bin pişman. Genç aşkının kendisini dolandırdığını öne süren Lockstone, “Onu tanıdığım güne lanet olsun” diyor...

“That’s Life” dergisinde 10 Mart’ta yayımlanan röportajda, “Ahmet” adlı Türk ile Kay Lockstone’un birlikte çekilmiş fotoğraflarına geniş yer verildi.

Tatil için Türkiye’ye gelen Kay Lockstone (50) adlı İngiliz kadın, bir Türk erkeği tarafından kandırıldığı iddiasını İngiliz “That’s Life” dergisine anlattı. “Ahmet” adlı Türk genciyle birlikte olmak için İngiltere’de eşi ve 3 çocuğunu bırakan Lockstone, “Eski kocamın gönderdiği bütün parayı Ahmet’e verdim. Daha sonra beni birlikteliğimiz sırasında biri Rus, diğeri İngiliz iki kadınla birlikte idare ettiğini öğrendim. Sonra da yaşlı bir İngiliz kadınla evlendi. Yabancı bir ülkede beş parasız kaldım. Artık İngiltere’ye de dönemem. Ahmet’i tanıdığım güne lanet ediyorum” dedi.

İngiliz “That’s Life” dergisinde 10 Mart’ta yayımlanan röportajda, “Ahmet” adlı Türk ile Kay Lockstone’un birlikte çekilmiş fotoğrafları ile Ahmet’in sonradan evlendiği İngiliz kadınla çekilmiş düğün fotoğrafları da yayımlandı. Lockstone, şunları anlattı:

Tatile gelmişti

“Üç kızımla birlikte 8 yıl önce Türkiye’ye tatile gelmiştim. Otelde tek başıma barda içkimi yudumlarken birden bire ‘Neden yalnız başına oturuyorsun tatlım?’ diye soran yakışıklı yabancının gülümsemesiyle irkildim. İsminin Ahmet olduğunu söyleyerek yanıma oturdu. Uzun zamandır kimseden böyle sıcak ilgi görmemiştim. Karşımdaki adam bana anlatılan Türk erkeklerine hiç benzemiyordu. Arkadaşlarım tatile çıkmadan ‘Türk erkeklerine dikkat et. İltifat edip paranı alır, kaçarlar’ uyarısında bulunmuştu. Ayrılırken beni tekrar görüp göremeyeceğini sordu. Kızlarımın rahatsız edici bakışlarına rağmen ‘evet’ dedim.”

‘Kocama açıkladım’

“Sonraki günler görüşmeye devam ettik. O 26, ben 42 yaşımdaydım. Onun hislerine dair şüphem ‘Sana âşık oldum. Beraber yaşayalım’ deyince yok oldu. Ayrılık vakti geldiğinde gözyaşları içinde veda ettik. Bana ‘gitme’ diye yalvardı. Döndüğümüzde kocam Danny ve çocuklara, âşık olduğumu, Türkiye’ye taşınmak istediğimi söyledim. Kızlarım ağlamaya, Danny kızmaya başladı. Ancak ben planlarımı yapmıştım.”

‘45 bin pound verdim’

“İki sene çok mutluyduk. Sonra tüm masrafları sdece benim ödediğimi fark ettim. Eski kocamın gönderdiği 45 bin pound’un (yaklaşık 115 bin TL) hepsini Ahmet’e verdim. Bir gün beni arayarak banka hesabımızın iptal olduğunu söyledi. Evdeki bilgisayarda paraların akıbetini araştırırken karşıma Ahmet’in başka bir kadınla sarmaş dolaş fotoğrafları çıktı. Kadının e-posta adresini buldum. Rus kadın Ahmet’le birkaç yıl önce beraber olduklarını söyledi. İkimizi aynı anda idare ettiğini anladım.”

“Evlenmek üzere olduklarını söyleyen başka yaşlı bir İngiliz kadınsa olayların üzerine tuz biber ekti. Her şeyi öğrendikten sonra ona mesaj attım. O ise bana küfür ederek ‘bitti’ karşılığını verdi. Yabancı bir ülkede beş parasız kaldım. Aileme olanları anlatmaya utandım. Artık İngiltere’ye dönemem. Halen Türkiye’de yaşıyorum. Ahmet’i tanıdığım güne lanet ediyorum.”

AHMET: YORUM YOK

Kay Lockstone ile konuşan İngiliz “That’s Life”, Ahmet’e de ulaştı. Ancak genç adam sadece “Yorum yok” demekle yetindi.