İtalya'nın Milano kentinde 10-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen World Dog Show 2015'e 45 ülkeden çeşitli türlerde 29 bin 500 köpek katıldı. Kinoloji açısından (köpek ırkları) köpeklerin çeşitli kategorilerde değerlendirmeye alındığı yarışmada büyük heyecan yaşandı. Yarışmaya Türkiye'den Önder- Nejla Süngün çifti de Sırbistan'dan yavruyken aldıkları 2 yaşındaki 'Orca' adlı köpekleriyle katıldı. Süngün çiftinin köpekleri ilk olarak 12 Haziran'da, Amerikan staffordshire terrier cinsi dişi köpeklerin katıldığı yarışmaya girdi. Köpeklerin ırkının türünün özelliklerini ne kadar yansıttığının değerlendirildiği yarışmada, dünyanın çeşitli yerlerinden gelen 7 bin köpek arasından Orca, 3'üncülüğü elde etti.

Ertesi gün tüm ırkların ve türlerin yer aldığı 29 bin 500 köpeğin katımıyla yapılan yarışmada da Orca, finala kalacak son grup olan ilk 6 arasında yer alma başarısı gösterdi. Ancak finalde ilk 4'e giremeyip, 5'inci oldu.

Önder Sürgün, Orca'nın kendilerine geldiğinde hiçbir eğitimi olmadığını, yarışmayı da hiçbir sponsorları olmadan girmelerine rağmen bu başarıyı göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Orca'nın bu başarısıyla, biz diğer köpek sahiplerininde önünü açmış olduk. Güzelyalı sahilinde Orca'ya yaptırdığımız idmanlarla yarışmaya girdik. Orca, bizi mahçup etmedi" dedi.