Cumartesi günü Sayısal Loto'nun 925'inci haftaki çekilişinde büyük ikramiye isabet eden 01, 03, 07, 29, 32, 45 numaralı kuponun, makineden oynandığı belirlendi. 6 rakamı doğru bilerek tek başına 4.740.905.55 lira ((4 milyon 740 bin 905 lira 55 kuruş) kazanan talihli ortaya çıkmadı.

Yıllardır Sayısal Loto, Şans Topu, Süper Loto ve 10 Numara gibi şans oyunlarının bayiliğini yapan Mehmet Sünetci, şanslı numaraların kendi işyerinde oynandığını belirtti, "925'inci hafta sayısal loto çekilişindeki büyük ikramiye bizim makineden çıktı. Talihliye iyi günlerde kullanmasını diliyorum. Şu anda kimin olduğunu bilmiyorum. Umarım ihtiyaç sahibi birine çıkmıştır. Sayısal Loto'nun Köyceğiz'e çıkmasıyla birlikte meraklı vatandaşlarımız bize soruyor. Birçok isim üzerinde konuşuluyor. Ama hiçbirisi doğru değil. Talihliyi biz de merak ediyoruz" dedi.


BAYİ ÖNÜNDE KUYRUK

İkramiyenin kendi makinesinden çıkmasıyla müşterilerinin arttığını kaydeden Sünetci, çevre ilçelerden dahi oyun oynamak için gelenler olduğunu vurguladı. Dükkanda şans oyunlarını oynayanlardan kuyruklar oluştuğunu dile getiren Sünetci, bundan 10 yıl önce de şans topundan büyük ikramiyeyi verdik. Tabii o zaman büyük ikramiye bu kadar değildi ama gene iyi bir miktardı. İnşallah biz de Muğla'nın Nimet Ablası oluruz" diye konuştu. Şans oyunu oynayan müşteriler "Büyük ikramiyenin buraya vurması ile çıkan kişiyi merak ediyoruz. Bizler de belki şans bize güler diye burayı tercih ettik" dedi.