İngiliz bayan çift için The Olive Tree Hotel'de 4 gün 4 gece düğün yapılacağı, çiftin balayını da Ölüdeniz'de geçirecekleri öğrenildi.
İngiltere'nin Worthıng kentinde babasının mağazasında çalışan 28 yaşındaki Vickie Jenner ile bir özel şirkette kredi menajeri olarak görev yapan 25 yaşındaki Charrlotte Winsor, Ölüdeniz Kıdrak Koyu'nda kumsalda düzenlenen evlilik seremonisi ile dünya evine girdiler. İngiliz evlendirme görevlisi Mike Thomas'ın kıydığı nikah sırasında çiftin hayat hikayesi anlatılıp, 8,5 yıllık beraberliğinin Türkiye'de mutlu sona ulaştığı kaydedildi.
Damat olarak Vickie Jenner, gelin olarak Charrlotte Winsor, eski model bir araçla Kıdrak Koyu'na geldi. Kumsala serilen kırmızı halıda birer yakını ile yürüyen iki bayan, bir araya geldiğinde gelin adayının gözyaşı döktüğü görüldü. İngiliz evlendirme görevlisi Mike Thomas'ın yaptırdığı nikah seremosinin ardından minik bir çocuğun getirdiği yüzükleri birbirlerine takarak, uzun süre öpüştüler.

Vickie Jenner, nikahın ardından yaptığı açıklamada 8,5 yıl önce bir arkadaşının arkadaşı aracılığıyla tanıştıklarını, 2,5 yıl önce Ölüdeniz'de birlikte tatile geldiklerini, Kıdrak Koyu'nda evlenmeye karar verdiklerini, bu iş için o yıl rezervasyon yaptırdıklarını söyleyerek, "2,5 yıldır bu anı bekledik. Küçüklüğümden ve genç yaşımdan beri erkeklere karşı hiçbir şey hissetmediğimi o anlarda anlamıştım. Bu benim içinden gelen bir şey. Ailemde yaşlı jenerasyon dışında herkes olumlu tepkiler verdi. Sadece yaşlılar garip karşılıyor. Charrlotte, büyük bir aşkla içten hissediyorum" dedi.
Charrlotte Winsor, "Erkeklere karşı hiç ilgi duymadım. Vickie ilk aşık olduğum kişi" diyerek, "Bu sadece cinsiyetinden değil. İnsanlığına, kişiliğine aşık oldum. Vickie benim ruh ikizim" dedi. Bu arada Charrlotte, Vickie'nin Jenner soyadını alırken, çift en kısa zamanda sperm bankası aracılığı ile çocuk sahibi olmak istediklerini de söylediler.