Gülçin Karaegemen- Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) bünyesinde oluşturulan üretim atölyelerinde, lösemili çocuklar ve annelerinin tasarımlarıyla hazırlanan ürünler, yılbaşı hediyelerine anlam katıyor. 'Alışverişiniz Hayat Versin' sloganı ile satışa sunulan ürünler arasında bebeklerden, bardaklara, el yapımı kurabiyelerden, örgü oyuncaklara kadar yüzlerce hediye seçeneği bulunuyor. Ayrıca 14 ünlü isim 'Benim Yılım Benim Kahramanım' 2013 yılı takvimi için lösemi ile mücadele eden çocuklarla birlikte kamera karşısına geçti ve onların en sevdiği kahramanı canlandırdı.

LÖSEV dükkan kataloğu ve internet üzerinden satışı yapılan ürünler ve yılbaşı için hazırlanan çok özel takvimden elde edilen gelirler ise yine lösemili çocukların tedavilerine aktarılacak ve hayat kurtaracak. Karşıyaka'da bulunan LÖSEV atölyelerinde lösemili çocukların fedakar anneleri tarafından üretilen birbirinden özel hediye seçeneklerine, Karşıyaka'da bulunan LÖSEV İzmir İletişim Ofisi'nden, Çiğli Kipa Alışveriş Merkezi'nden ve Hediyelik Eşya Fuarı'nda yılbaşına kadar açık olacak ürün standından, bugün ve yarın Forum Bornova Alışveriş Merkezi'nde açılan stantlardan ve www.ispanak.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Herkesi destek vermeye bekliyoruz

Lösemili çocuklar ve annelerinin tasarımlarıyla hazırlanan ürünlerin hazırlık aşamasında konuştuğumuz Atölye Şefi Fatma Türkkan, "LÖSEV'den her türlü desteği gördük. Herkesin LÖSEV'e destek olmasını bekliyoruz. Biz çok güzel bir aileyiz. Yılbaşı hediyeleriniz hayat versin. Umarız ki bu LÖSEV takvim projemiz ve el emeği ürünlerimiz Türkiye'ye dalga dalga yayılır, ses getirir ve sahiplenilir ve değer bulur. Tıpkı iyileşen çocuklarımız gibi uzun ömürlü olur. Herkesi LÖSEV'e gereken desteği vermeye davet ediyoruz. Hayat kurtaran ekibimize dahil olun" dedi.

14 ünlü isim kahraman oldu


14 ünlü, 'Benim Yılım Benim Kahramanım' 2013 yılı takvimi için lösemi ile mücadele eden çocuklarla birlikte kamera karşısına geçti. LÖSEV'in 2013 yılı takvimi için lösemi ile mücadele eden çocuklarla birlikte kamera karşısına geçti ve onların en sevdiği kahramanı canlandırdı. Geliri lösemili çocukların tedavisinde kullanılacak olan takvim için Beren Saat, Burak Özçivit, Cem Boyner, Meryem Uzerli, Engin Altan Düzyatan, Çağla Şikel, Mert Fırat, Bade İşçil, Alex de Souza, Saba Tümer, Kerem Tunçeri, Kerem Gönlüm, Sinan Güler ve Çağatay Ulusoy'un da olduğu ünlü isimler lösemili çocuklarla birlikte poz verdiler.